Un text scris în mare secret!

De Simona Tache pe

Toate vedetele din ţara asta fac lucruri în secret. Se mărită în secret, nu se mărită în secret, divorţează în secret, nu divorţează în secret, fac copii în secret…
… nu fac copii în secret etc. etc. etc. Pentru că nu mai suport, m-am hotărât să trăiesc şi eu aşa. Vă dezvălui aşadar, în exclusivitate, ziua mea supersecretă de ieri. Sigur, normal ar fi să v-o dezvălui peste vreun an, dar nu mai am răbdare. Deci:

Ora 8: Sună ceasul. Mă trezesc în mare secret. Ca să nu fiu recunoscută, pe tot drumul spre baie, îmi ţin plapuma-n cap. Pe sub ea, port ochelari de soare. Toate draperiile sunt trase de cu seară, iar uşa e baricadată cu un dulap.

Ora 8.15: Îmi fac o cafea, nu înainte de a acoperi ibricul cu o pungă, ca să nu îl recunoască cineva. O beau, cu nişte lapte (pe care îl torn dintr-un suport de ouă deghizat în răzătoare). Fumez două ţigări. Altele decât cele pe care le fumez de obicei, logic! În timpul ăsta, citesc, pentru prima dată în viaţă, prefăcându-mă foarte interesată, Gazeta Sporturilor. Citeşte continuarea pe blogul simonatache.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro