Alege trandafirul care îți place și vezi ce spune el despre tine

De Claudia Grigore, pe Ultimul update Marți, 11 august 2020, 10:09
Floarea simbol a iubirii, trandafirul era considerată floarea care s-a născut o dată cu zeii. Trandafirul este simbol al sensului vieții după cum aflăm din Micul Prinț de Saint Exupery.

În hinduism, trandafirul este simbolul perfecțiunii, este cupa vieții, inima și dragostea. În islam, trandafirul e legea, calea și știința.

Indiferent de cultură, trandafirul este una dintre cele mai frumoase, apreciate și vândute flori din lume.

Preferința ta în materie de trandafiri te poate trăda. Alege un trandafir și vezi ce spune tine.

Încearcă Testul trandafirului

testul-trandafirului

Ai ales trandafirul 1. Ești o persoană plină de viață, o persoană cu un suflet cald și bun. Adorat de toți cei din jurul tău, ești genul de persoană care aduce fericire oriunde merge. Hrănești viața altora cu optimism, știi să ridici pe cineva când viața îl dărâmă. Ești mereu acolo când cineva are nevoie de tine.

Ai ales trandafirul 2. Ești o persoană rezistentă. Privești viața cu mult optimism și veselie. Ai o personalitate vibrantă. Reușești să te afirmi ușor, datorită faptului că te adaptezi repede în orice situație. Foarte multă lume te subestimează.

Ai ales trandafirul 3. Ești o persoană unică, ai o personalitate distinctă. Lumea te găsește a fi cu adevărat înțelept și îți caută mereu sfatul. Oamenii te iubesc cu adevărat.

Ai ales trandafirul 4. Ești o persoană romantică ce oferă și așteaptă afecțiune. Dragostea adevărată este țelul tău. Oamenii te pot răni ușor, ești o persoană ce poate suferi repede dezamăgiri sentimentale.

Ai ales trandafirul 5. Ești o persoană foarte elegantă, exotică și de o frumusețe complicată. Ești, în același timp și o persoană delicată și o persoană puternică. Te caracterizează stilul și încrederea.

Ai ales trandafirul 6. Ești o persoană curajoasă și plină de speranță. Indiferent de ce ți se întâmplă, ai mereu speranța că totul va fi bine. Reușești să te bucuri de orice îți oferă viața.

Sursa foto 123rf

Citește și Testul vopselei de păr – Ce culoare vei alege pentru părul tău în 2017

Citește și Test psihologic online – Testul camerei

Stiai ca dacă pui un trandafir alb într-o glastră cu apă colorată, petalele trandafirului se vor colora și ele? Afla cele mai interesante curiozitati despre plante

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!