Testul vopselei de păr – Ce culoare vei alege pentru părul tău în 2017

Ești gata pentru o nouă culoare de păr? Încearca testul vopselei de păr și vei afla ce te așteaptă în noul an.

Tot ce trebuie să faci în acest test inedit este să alegi o culoare de păr care se apropie de culoare de păr pe care vrei să o alegi pentru anul ce urmează sau culoarea de păr care se apropie de culoarea ta naturală, în caz că nu dorești să îți vopsești părul.

testul-vopselei-de-par

Ai ales culoarea 1. 2017 va fi un an stabil din punct de vedere al vieții sentimentale. Vei reuși să menții echilibrul dintre muncă și familie. Anul 2017 va fi anul în care vei deveni mai puternică și vei accepta o poziție de conducere. Oamenii vor avea încredere în tine, vei fi un lider bun.

Ai ales culoarea 2.  2017 va fi un an în care vei străluci. În sfârșit vei avea curajul să confrunți pe cei cu care nu ești de acord sau cu care ai avut diverse certuri în ultima perioada. Adevărul va ieși la suprafață. Anul acesta vei avea idei bune și vei atrage oameni buni în jurul tău.

Ai ales culoarea 3. 2017 va fi un an neliniștit. Vei călători, vei căuta sensuri noi și nu te vei împotrivi vântului schimbării. Optimismul te va ajuta să treci pentru multe în anul ce va urma și vei simți deseori că ai nevoie de mai mult spațiu.

Ai ales culoarea 4.  2017 va fi un an al flirtului, al onestității și al descoperirilor. Oamenii te vor fascina ca niciodată și vei vrea să îți faci noi prieteni. Vei face orice pentru a-ți îndeplini obiectivele în 2017.

Ai ales culoarea 5. 2017 va fi un an al înțelepciunii. Vei considera că părerile tale sunt cele mai bune și nu ai de ce să îți cauți idoli sau oameni pe care să-i urmezi. Pentru tine, 2017 înseamnă un drum solo al independenței. Inventin și creativ te ve descurca  și vei depăși orice problemă.

Ai ales culoarea 6. 2017 va fi un an al competiției, vei fi în competiție cu ceilalți, dar și cu tine. Vrei să câștigi oricum. Încăpățanat, concentrat și perfecționist îți vei seta standarde înalte, mai înalte ca niciodată.

Sursa foto 123rf

Citește și Testul ochilor – Află ce spun despre sufletul tău ochii pe care îi alegi

Citește și Testul cafelei – Alege o imagine și vezi ce spune despre tine

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: