Test: Care este cerul tău

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 14 martie 2022, 11:34
Cerul este cea mai frumoasă priveliște de care avem parte când suntem în natură. Însă semnificația lui este mult mai profundă decât ne-am aștepta: este simbolul spiritualității, al aspirațiilor înalte, al echilibrului și stării de bine. Alege din poza preferată din cele patru imagini de mai jos și află ce spune asta despre personalitatea ta.

ceruri

Cer senin

Ești o persoană pozitivă, realistă, care știe ce vrea de la viață. Aproape toate proiectele pe care ți le propui îți ies. Pentru tine nu există ”nu se poate”, ești foarte hotărâtă, cu un simț practic foarte accentuat, îți place să-ți lărgești tot timpul orizonturile.

Curcubeu pe cer

Dacă ai ales această fotografie atunci ești o persoană visătoare, ușor naivă, căreia nu-i plac lucrurile prea serioase. Ești o idealistă, vezi partea plină a paharului și ești convinsă că orice poveste, cât de tristă, are și o latură pozitivă. Ești puternică, deși ai fost greu încercată de soartă, și nu știi semnificația verbului ”a renunța”.

Citește și: Testul imposibil. Tu câte răspunsuri ai știut?

Cerul la apus

Focoasă, pasională, misterioasă. Acestea sunt cele trei însușiri principale. Cel mai frumos moment pentru tine este cel în care îți vezi terminate proiectele pentru care ai pus foarte mult suflet. Profunzimea pe care o are sufletul tău te face să fii o singuratică, pentru că prea puțini te pot înețelege. Ai o minte ascuțită și un suflet cald.

Cerul înstelat

Taciturnă, complexă, luptătoare. Ești o persoană boemă, nu îți plac tiparele. Ești împătimită după aventuri și nu îți place să-și faci planuri. O altă latură a ta te face să-ți dorești strălucire, însă nu neapărat să fii în centrul atenției. Ești o persoană sociabilă, jucăuță, comică, îți faci repede prieteni pe care nu îți place să îi eclipsezi.

Testul podului îți spune care este temerea ta cea mai mare

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!