Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca este printre cele mai frumoase din Europa

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Miercuri, 26 mai 2021, 13:59
Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca a fost nominalizat printre cele mai frumoase din Europa. Performanța este foarte importantă deoarece Clujul a candidat alături de alte 20 de orașe din Europa precum: Viena, Praga sau Köln.

Targ de Craciun Cluj-Napoca

Este singurul eveniment de acest gen din România care ajunge în top

Este singurul eveniment de acest gen din România care ajunge în top. Târgul din Cluj-Napoca este descris drept un eveniment pentru întreaga familie, iar programul evenimentelor este gândit să îi bucure pe toți vizitatorii indiferent de vârstă. De la piese de teatru pentru copii, la concerte și interpretări artistice pentru adulți, „târgul are de toate pentru toți”, spun organizatorii.

Cluj Napoca

Clujul este descris ca fiind un important centru academic, cultural și de business

Meșteșugarii din toate colțurile țării și-au expus creațiile, de la care clienții nu își pot lua ochii, precum produsele unicat realizate manual.

Produse lucrate manual in Cluj

Târgul transilvănean rivalizează cu evenimente similare din Viena, Köln, Bruxelles sau Praga. Concursul pentru titlul de cel mai frumos târg de Crăciun a fost organizat de un site specializat, care promovează turismul și cultura. Clujul este descris ca fiind un important centru academic, cultural și de business, iar localizarea geografică oferă peisaje de vis. Câștigătorul va fi ales din 20 de târguri de Crăciun, din tot atâtea orașe europene. Votul se încheie pe 10 decembrie. Produse la targul de Craciun

În ultimii 10 ani, Zagreb a fost desemnat orașul cu cel mai spectaculos eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă.

Vezi locuri de vizitat in Cluj-Napoca!

Sursă foto: Shutterstock.com

Vezi și care sunt cele mai frumoase obiective turistice din Cluj, pe care nu trebuie să le ratezi dacă ajungi acolo.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!