Câte o surpriză pentru fiecare la Disneyland Village, în Paris

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 august 2020, 12:58

Cu un numar impresionant de peste 250 de milioane de vizitatori, de la inaugurarea din anul 1992 şi până astăzi, Disneyland Paris este cea mai populară destinaţie turistică din Europa.
Fiecare copil, dar şi adult, fie că vor sau nu să recunoască, visează la momentul când va fi faţă în faţă cu eroii săi preferaţi, fie că este vorba de cei clasici, din poveşti, Albă ca Zăpada, Cenuşăreasa sau Peter Pan, cei din desene animate, Mickey şi Minnie Mouse, Pluto, Daisy şi Donald Duck, sau unii dintre cei mai moderni, cum ar fi Piraţii din Caraibe.

Disneyland Village – unde mâncăm?

O vizită în parcul de distracţie este echivalentă cu multă distracţie, culori, muzică şi dansuri, parade, spectacole şi artificii, însă aventura merge şi mai departe, la Disney Village. Situat între Disneyland Park, Walt Disney Studios şi hotelurile Disney, satul de vacanţă are câte ceva pentru toată lumea şi satisface orice gust sau buget.

Dacă cel mic a obosit deja de la câte ture a făcut prin parc, atunci ar fi bine să-şi ia înapoi energie dintr-o mâncare gustoasă, alături tot de personajele sale mult adorate. Cele mai fermecătoare şi mai apreciate restaurante sunt Rainforest Café, unde te aşteaptă elefanţi, girafe, gorile, dar şi alte animăluţe simpatice, Annette’s Diner, cu specific american, unde se servesc cei mai buni burgeri, Café Mickey, care-şi păstrează spiritul ludic al întregului parc de distracţii, sau Steakhouse, în stilul elegant şi sofisticat al oraşului Chicago.

Cumpărături şi divertisment la Disneyland Village

Suveniruri pentru bunu’ si pentru buna’, pentru tuşa’, pentru verişori şi pentru vecini… să le aducem tuturor câte o particică din Disneyland Paris.

Porneşte în aventura căutării de cadouri prin cele peste 40 de magazine, fiecare special în felul său, ca mai apoi să redescoperi activităţile şi distracţiile. Lacul Disney, de exemplu, oferă o mulţime de experienţe legate de apă, inclusiv bărci cu vâsle, hidrobiciclete sau canoe.

Nu pleca pana nu vezi care sunt cele mai mari parcuri de distractie din lume!

Geanina Ichim

Oferta speciala Disneyland Paris
Hotel Kyriad 3 *- de la 288 euro/persoana, 3 nopti de cazare cu mic dejun, 3 zile de intrare in parc, transport la cerere, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021/794.75.07

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!