(P) Un nou supermarket Billa în Arad

De Unica.ro, pe

Un nou magazin Billa se deschide marţi, 23 martie, în oraşul Arad, în cadrul complexului comercial Atrium Center. Prin acest supermagazin, Billa continuă promovarea…
… noului concept bazat pe un aspect estetic si funcţional imbunătăţit. Astfel, accesul direct în spaţiul de vânzare asigură optimizarea fluxului de clienţi, iar reducerea suprafeţelor vitrate garantează un confort termic sporit.

Magazinul beneficiază de cele mai performante tehnologii de refrigerare, care se integrează într-o foarte modernă amenajare a spaţiului de vânzare şi modalitate de expunere a produselor.

Carnea este preluată de la furnizori certificaţi, iar în fiecare dimineaţă are loc un control exigent privind alimentarea magazinului cu produse noi.

Clienţii pot beneficia de sfaturile şi recomandările unui medic veterinar, certificând, în acelaşi timp, respectarea tuturor standardelor şi normelor igienico-sanitare în vigoare.

O atracţie specială o constituie raionul Delicatese, unde te aşteaptă o varietate mare de salate gata preparate, mezeluri şi alte specialităţi, mereu proaspete şi apetisante.

Toate produsele sunt preparate în laboratorul propriu de care dispune magazinul, în fluxuri distincte şi sub control permanent.

Pe lângă prospeţimea şi varietatea produselor, noul magazin va surprinde clienţii şi prin preţurile foarte avantajoase, politica Billa fiind aceea de a satisface toate gusturile, printr-o gamă variată de produse la preţuri extrem de avantajoase.

Organizarea eficientă a muncii, oferta diversificată de produse, la preţuri extrem de convenabile, sunt serviciile pe care Billa le pune la dispoziţia clienţilor săi.

Supermagazinul se află situat pe Calea Aurel Vlaicu, numărul 10-12, are un spaţiu de vânzare de 1200 metri pătraţi şi oferă spre vânzare aproximativ 7.500 de articole.

Prin acest nou supermagazin, reţeaua Billa va ajunge la un număr de 46 de unităţi operate în România.

Foto:NorthFoto 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro