Spectaculos! Radiografii de plante şi animale transformate în opere de artă

De Andreea Catrina, pe

Natura ne dovedeşte, încă o dată, că nimeni şi nimic nu îi poate depăşi frumuseţea.
Arie van’t Riet a ajuns să fie considerat un artist desăvârşit în întreaga lume, din pură întâmplare. Fost medic radiolog, olandezul în vârstă de 66 de ani, a început să facă radiografii florilor, pentru a-i învăţa pe angajaţii spitalului la care lucra, cum se foloseşte aparatul cu raze X. Când şi-a dat seama însă cât de spectaculoase sunt imaginile, pensionarul s-a hotărât să îşi cumpere o cameră foto specială şi să arate întregii lumi cât de frumoasă poate fi natura, în fiecare detaliu.
Aşa a ajuns Arie van’t Riet să fotografieze flori, peşti, şerpi şi multe alte vietăţi. „Îmi place să fotografiez lucruri banale, precum un fluture care stă pe o floare, un peşte în ocean, o pasăre în copac etc. Fotografiile surprind mai degrabă sentimente, sau cel puţin asta cred eu despre ele. Sper să le placă tuturor şi oamenii să realizeze cât de spectaculoase sunt aceste imagini”, a declarat artistul.
Iar dacă vrei să te convingi de spusele lui, intră în galeria foto de mai jos şi aruncă o privire peste aceste imagini. Îţi vor tăia răsuflarea!
 

Spectaculos! Radiografii de plante şi animale transformate în opere de artă
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!