Soţiile expaţilor, implicate în proiecte de caritate

De Nicoleta Galeteanu pe

Evenimentul va avea loc la Romexpo, pe 13 decembrie, în pavilioanele 16 – 17, iar biletul de acces costă 20 de lei. Ca în fiecare an, banii obţinuţi din vânzarea produselor sunt destinaţi susţinerii proiectelor sociale din România. 

Evenimentul este susţinut prin eforturi comune ale autorităţilor, precum Ministerul Român al Afacerilor Externe, Romexpo, Cameră de Comerţ şi Industrie din România, numeroase ambasade, mediul de afaceri, precum şi ONG-urile naţionale şi internaţionale.

Mai multe despre Asociaţia Internaţională a Femeilor din Bucureşti

Organizaţia non-guvernamentală a fost înfiinţată în urmă cu 31 de ani şi are ca scop promovarea prieteniei între femeile din toată lumea, precum şi schimbul intercultural între ţări. În prezent, comunitatea reuneşte 180 de femei membre din peste 40 de ţări, cu stiluri de viaţă şi culturi diferite.

Implicarea într-o astfel de organizaţie are numeroase beneficii, pe lângă satisfacţia de a ajuta o persoană aflată la anaghie. Lăsând la o parte proiectele pe care le desfăşoară organizaţia, poţi socializa cu persoane importante din mediul diplomatic internaţional şi din comunitatea oamenilor de afaceri, care îţi pot deveni, între timp prieteni.  
 
„Îţi oferă o viaţă mult mai completă şi te învăţă cum să te implici mai mult în ceea ce faci, în propria viaţă. Pot spune cu sinceritate că fără IWA nu aş fi avut această oportunitate, lucru care îţi aduce o mare satisfacţie şi împlinire”, ne spune Erzsebet Bajtai.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2