Şocant: “Am visat moartea soţului meu”

De Lumea Femeilor pe

“De când a murit, l-am visat de 4 ori. Se uită la mine şi tace. Pare senin, aşa cum era când trăia. Maria, fetiţa noastră, mă tot întreabă: «Unde e tati?». Iar eu nu ştiu ce să-i mai răspund”.
Ce faci? La ce oră crezi că ajungi în Bucureşti? Maria a spus că se culcă cu pijamaua mea, ca să nu fie singură…», i-am scris, pe e-mail, lui Adi, vineri. Era plecat în delegaţie, de miercuri noaptea. Peste fix 12 minute, la 11.22, Adi mi-a răspuns, tot prin e-mail: «Aha. Cred că ajung pe la 8-9». A fost ultimul lui mesaj. În aceeaşi zi, spre prânz, aveam să primesc, la serviciu, o vizită mai puţin obişnuită”, povesteşte Doina.

Deodată, moartea

“Un fin al meu, împreună cu şeful lui Adi şi colegii lui mă aşteptau jos, în sala de şedinţe. M-a sunat secretara şi mi-a spus să cobor. Când i-am văzut adunaţi pe toţi acolo, am întrebat: «S-a întâmplat ceva cu Adi?». Au răspuns: «Da!». «Ceva grav?», am continuat eu. Au lăsat capul în jos… Şi-am înţeles. Adi al meu murise. Am început să ţip, să urlu, să întreb «De ce??». Era inutil. Nimic nu îl mai putea aduce înapoi”.

Totul părea perfect

Adrian şi Doina. Familiar, Adi şi Doiniţa. S-au cunos¬cut în 2004. Trei ani mai târziu, nunta. Cel mai frumos eveniment din viaţa lor – amândoi tineri, frumoşi, fericiţi. Totul părea perfect. După un an de la nuntă, pe 16 decem¬brie 2008, vine pe lume Maria. Adi şi Doiniţa sunt părinţi – există împlinire mai mare? După alţitrei ani, fatidicul 2011.

De s-ar duce visele cu noaptea…

“Cu o săptămână înainte, am visat că Adi a murit. Am început să plâng în somn. M-am trezit şi l-am atins. Era lângă mine. M-am liniştit. Mai visasem asta, cu câteva luni înainte”, îşi aminteşte Doiniţa.

“Mai mult, în maşina cu care Adi a făcut accidentul, exact cu o săptămână înainte o transportase pe bunica lui decedată, la Cluj. I-am spus duhovnicului meu aceste detalii şi m-a sfătuit să nu mai fac legături. Aşa a vrut Dumnezeu să se întâmple”, continuă ea.

Tricoul-suvenir din Grecia

Prima ştire despre teribila întâmplare apare pe lugojonline.ro: “Accident teribil vineri seara pe dru-mul care leagă Lugoj de Deva. Un bărbat de 30 de ani a murit după ce maşina pe care o conducea a de¬rapat şi s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp”. Accidentul s-a petrecut la 12.30.

Cu o oră înainte, Adi trăia, îi scria Doiniţei: “Cred că ajung pe la 8-9”. Vor fi iar împreună. Dar nu a fost să fie. “Dacă nu era Maria, mă călugăream. Din Adi nu a mai rămas decât un suvenir… un tricou pe care şi l-a cumpărat din Grecia şi cu care dorm noaptea. Încă mai păstrează mirosul lui…”, încheie Doiniţa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro