Şocant: Gravidă în opt luni, ridică haltere

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 31 martie 2022, 12:54

O americancă de 35 de ani, gravidă în opt luni a stârnit controverse puternice după ce a postat pe Facebook fotografii la sală, ridicând greutăţi cu burta la gură. Tu ce părere ai de gravida în opt luni care ridică haltere?
Fiind gravidă în peste opt luni, Lea-Ann Ellison, de 35 de ani din Los Angeles a stârnit una devărat scandal pe Internet şi în presa americană.
Femeia a postat pe profilul personal de Facebook un album de fotografii în care apare ridicând haltere şi alte greutăţi, în ciuda faptului că mai are puţin şi naşte.
Şocant: Gravidă în opt luni, ridică haltere
Publicul şi medicii s-au împărţit în două tabere: cei care o admiră şi spun că sportul este sănătos şi chiar ajută la oxigenarea sângelui şi la tonifierea muşchilor, care se refac astfel mai uşor după sarcină şi cei care sunt oripilaţi că o femeie gravidă în opt luni se apucă să pună în pericol sănătatea ei şi a copilului doar pentru a rămâne în formă.
Şocant: Gravidă în opt luni, ridică haltere
Programul de fitness pe care îl urmează femeia se numeşte CrossFit şi este folosit de profesionişti ca cei din armată, poliţie, serviciile de intervenţie sau campioni de arte marţiale şi alte sporturi care necesită un trup tonifiat şi pregătit pentru eforturi intense.
În plus, femeia a precizat că, deşi practică acest stil de antrenament intensiv de 2 ani şi jumătate, de când a rămas însărcinată a modificat anumite exerciţii, pentru a nu pune în pericol sănătatea ei şi a copilului.
Ce crezi despre antrenamentele intensive de fitness pe durata sarcinii?

Şocant: Gravidă în opt luni, ridică haltere
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!