Soacre de coşmar. Vezi ce au putut să facă aceste femei malefice

De Diana Zagrean, pe

Orice noră se vaită cel puţin odată de soacra ei. Orice ginere are impresia că mama-soacră se uită urât la el din când în când. Dar aceste femei au întrecut măsura, devenind adevărate soacre de coşmar. Vezi ce au putut să facă aceste femei malefice.
 

Soacra care s-a măritat cu ginerele

E ok ca ginere să te înţelegi bine cu soacra. E ok să păstrezi legătura cu soacra după ce soţia îţi moare timpuriu. Dar ce spuneţi despre bărbatul care s-a mutat cu fosta soacră la numai două luni de la moartea soţiei lui şi s-a şi însurat cu bătrâna, doi ani mai târziu?
Judah Magarasadza nu a avut nicio problemă în „a păstra lucrurile în familie”. Mergând pe ideea „cum e fiica, aşa şi mama”, bărbatul s-a însurat cu fosta soacră, la doi ani de când a rămas văduv, stârnind un mare scandal în familie.

Soacra care a angajat un ucigaş pentru noră

Dacă aveai o părere proastă despre soacra ta până acum, o să mergi să o îmbrăţişezi cu drag în curând.
În 2012, o femeie pe nume Diana Reaves Costarakis a oferit 5.000 de dolari unui ofiţer sub acoperire pentru a scăpa de nora sa.
De fapt, femeia i-a plătit acestui presupus ucigaş plătit numai 1.500 dolari, urmând ca restul banilor să-i obţină din bijuteriile de la gâtul moartei.
Ea îşi acuza nora că bea des şi că vrea să-i părăsească fiul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2