Soacre de coşmar. Vezi ce au putut să facă aceste femei malefice

De Diana Zagrean pe

 

Soacra care şi-a ţinut nurorile în sclavie

O femeie de 63 de ani din Marea britanie, originară din Pakistan, a fost acuzată că şi-a ţinut cele trei nurori în sclavie timp de 13 ani.
Cele trei femei au fost aduse în Marea Britanie pentru a deveni soţii şi mame, dar, când au ajuns, au fost luate în primire de soacra de coşmar. Aceasta le-a închis în casă, le punea să muncească zi şi noapte, cosând pentru afacerea bătrânei, care vindea haine.
Ele nu aua vut voie să iasă din casă, dacă făceau copii, aceştia erau crescuţi de soacră, pentru ca ele să nu se oprească din muncă şi nu aevau voie la niciun contact în exterior.
Totul a ieşit la iveală când unul dintre copii a spus la grădiniţă că „bunica o bate pe mama”.

Cu soacra de coşmar în luna de miere

O italiancă pe nume Marianna, de 36 de ani, din Roma a avut parte de o surpriză de proporţii când se pregătea să se îmbarce cu noul ei soţ, Stefano în luna de miere la Paris.
La aeroport a apărut, zâmbitoare, soacra femeii, cu bagajele făcute, pentru a-i …însoţi în luna de miere. Dacă femeia a fost destul de calmă la început, după trei săptămâni de miere şi fiere cu soacra după ea, Marianna a cerut divorţul şi s-a întors la părinţii ei, în Napoli.
Motivul invocat de femeie a fost „legătura bolnăvicioasă” a soţului cu mama lui, care îi însoţea peste tot şi nu le permitea niciun strop de intimitate.
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2