Smiley și Sore au lansat „Jumătate”, o piesă despre plăceri și păcate VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 13 februarie 2019, 10:44
Smiley și Sore au lansat o nouă piesă intitulată „Jumătate”, o piesă despre plăceri și despre păcate. Iar videoclipul este plin de surprize.

Smiley și Sore au lansat „Jumătate”, o piesă despre plăceri și păcate VIDEO

Am simțit mereu nevoia de acest du-te vino în relație. Cred că asta e cheia în orice relație de iubire, din când în când să te mai joci, să te tachinezi ca să te redescoperi și să menții iubirea vie”, a afirmat Sore.

Artista face un bilanț personal de plăceri și păcate: „Plăceri versus păcate sau păcate din plăcere? Vă provoc și pe voi, lista mea e cam lungă, îmi place adrenalina la volan și pe placa de snowboard, sunt dependentă de cofeină, sunt shopaholică… Cred că aș mai putea să găsesc și altele”.

Sore și Smiley împart și câte jumătate de videoclip într-o continuă iluzie optică, o execuție făcută exclusiv în postproducție grafică.

Se spune că lucrurile bune se lasă așteptate. Am așteptat momentul potrivit să facem o melodie care să ne reprezinte în egală măsură, iar „Jumătate” este jumătate Smiley, jumătate eu, de la vibe, la stil muzical, la interpretare, la energie”, a explicat cântăreața.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!