Simpatica ”Matilda” a făcut dezvăluiri despre sexualitatea ei

De Amelia Matei, pe
Mara Wilson, cunoscută pentru rolul simpaticei Matilda din pelicuola cu același nhume a făcut o dezvăluire la care nu se aștepta prea multă lume. Tânăra în vârstă de 28 de ani a mărturisit că îi plac femeile.

Am adorat-o în rolul Matildei, fetița inocentă cu superputeri în căutare de părinți iubitori, dar și interpretând-o pe fiica cea mică a lui Robin Williams, în filmul Doamna Doubtfire. Din 2000 a dispărut de pe marile și micile ecrane, alegând să se îndepărteze de lumea cinematografică.

Însă imediat după atentatul sângeros din clubul destinat comunității homosexuale, din Orlando, Florida, în care au fost ucise 49 de persoane, Mara a acceptat să vorbească despre identitatea ei sexuală.

Aceasta a avut o postare pe Twitter în care a explicat că este bisexuală, ilustrată cu o fotografie în care ea se afla într-un club destinat homosexualilor, la vârsta de 18 ani.

”Nu am mai fost într-un astfel de club din liceu. O singură dată am mai mers, cu o prietenă, dar atât. Nu mă simțeam în largul meu acolo. Dar în comunitatea LGBTQ m-am simțit întotdeauna ca acasă, mai ales că de curând am aflat ceva despre mine”, a scris Mara în dreptul postării.

”Mă consideram o persoană heterosexuală, dar recent ma descoperit că sunt bisexuală”, i-a răspuns ea unei fane, întrebată fiind dacă este sau nu gay.

 

Wilson a scris recent o carte, ”Where am I Now?”, în care vorbește despre viața pe platourile de filmare, experiență pe care, spune ea, nu ar mai repeta-o.

Mai mult, în 2012, aceasta a răspuns în spațiul virtual fanilor care erau curioși să afle de ce a ales să nu-și continue cariera cinematografică.  Nu mai am asta în plan. Nu mai face parte din mine, dacă a făcut vreodată. iată ceva ce o celebritate nu v-ar spune niciodată: să fii actor nu este prea distractiv.

Să faci același lucru, de foarte multe ori până când regizorul spune că a ieșit bine nu îți permite să fii prea liber și cerativ. Cel mai tare m-am distrat pe plaoturile de filmare când regizorul m-a lăsat să mă exprim. Iar asta s-a întâmplat extrem de rar. De fiecare dată când văd în metrou o tânără drăguță care citește roluri pentru casting singurul lucru la care mă gândesc este: ”Doamne, ce tare mă bucur că nu mai fac asta!”. Niciodată nu m-a încercat nostalgia, simt doar că mi s-a luat o piatră de pe inimă”, a scris Mara.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!