Și-a căutat sora timp de 20 de ani pentru a o găsi în casa de alături

De Oana Savin pe
O femeie care a fost adoptată și-a căutat sora timp de 20 de ani. După ani și ani de căutări, ea a descoperit că familia sa biologică locuia la ușa de alături.

Povestea lui Hillary Harris din Winsconsin a început atunci când a fost adoptată la o vârstă fragedă. După un timp ea a aflat că familia ei naturală încă se află undeva în lume și a început să își caute părinții. Timp de șapte ani, nu a reușit să afle mai nimic, mai ales că știa doar numele surorii ei, Dawn Johnson și că locuiește în Greenwood, Winsconsin.

Hillary, în vârstă de 31 de ani a făcut numeroase eforturi pentru a-și găsi sora, însă nu a obținut niciun rezultat. Chiar a căutat pe Facebook toate femeile cu numele Dawn, însă nu a reușit să o identifice.

Citește și: S-a măritat fără să știe că este ziua propriei nunți

Timp de 20 de ani Hillary avea să caute în zadar. Dar totul s-a schimbat în momentul în care o familie s-a mutat în casa de alături.

Fetița ei, Stella, în vârstă de cinci ani, a creat imediat o legătură cu noii vecini și a început să meargă pe la ei să se joace. La început, Hillary a fost reticentă cu privire la atracția fiicei sale pentru Dawn, despre care credea că nu este foarte sociabilă.

Când a aflat că femeia care s-a mutat alături vine din același oraș ca sora sa pierdută, speranța ei a crescut, însă nu a spus nimic până nu i-a aflat și numele de familie. Nu a trecut mult și un colet pe numele lui Dawn a fost lăsat pe aleea pe care cele două o împărțeau. Hillary a ridicat coletul pe care scria „Dawn Johnson”.

Am simțit un gol în stomac și mi-am sunat imediat soțul. Trebuie să fie ea, i-am spus la telefon”, povestește Hillary.

Timp de câteva zile nu a spus nimic, însă într-un final și-a făcut curaj și a vorbit cu vecina sa. După ce au vorbit, ele au realizat că au același tată, Wayne, care a decedat în anul 2010.

Dawn a fost crescută de un tată vitreg și și-a cunoscut tatăl biologic în momentul în care a împlinit 18 ani.

Citește și: S-a recăsătorit cu al doilea soț după ce și-a revenit din comă. Motivul este incredibil!

Ea este piesa de puzzle lipsă pe care am tot căutat-o atâția ani”, a afirmat Hillary pentru Washington post.

Sunt foarte fericită că am o asemenea vecină și soră. Și mi-am cunoscut și nepoata, iar ea se joacă cu mine și eu mă simt din nou tânără”, a spus și Dawn.

Hillary îi îndeamnă pe toți cei care își caută familiile biologice să nu renunțe niciodată și să îi caute peste tot.

Sursă foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"