Un puști și-a lăsat ochelarii pe podea. După ce a făcut asta, toată lumea l-a considerat un geniu

De Amelia Matei, pe
Un puști de 17 ani, care se afla cu un grup de prieteni în vizita la Muzeul de Artă Modernă din San Francisco, nu a fost deloc impresionat de exponate și s-a gândit să facă un experiment.

TJ Khayatan (17 ani) se afla la Muzeul de Artă Modernă din San Francisco și, deloc impresionat de anumite obiecte expuse aici, tânărul s-a gândit să arate că și nu este atât de dificil să fii un artist modern.

”În prima parte a expoziției am văzut piese impresionante. Totuși, anumite obiecte nu ne-au surprins atât de tare. La un moment dat am văzut expusă o jucărie de pluș așezată pe o pătură gri și ne-am întrebat dacă asta îi impresionează cu adevărat pe cei care erau în jurul nostru”, a declarat TJ.

Citește și: Scrisoarea lui Mihai Bendeac a devenit virala pe Internet

A fost momentul în care adolescentului i-a venit ideea să pună pe podea ochelarii pe care îi purta la ochi și să urmărească reacțiile oamenilor. S-a îndepărtat, privindu-i pe cei care se apropiau de ”opera de artă”. Mare i-a fost surprinderea să constate că vizitatorii nu doar că se minunau de exponat, dar făceau și poze, de parcă ar fi fost o operă creată de un mare artist.

Khayatan și prietenii lui au mai încercat să facă și alte ”farse” vizitatorilor, punând o șapcă pe podea sau stând minute în șir în fața unui coș de gunoi, ca și cum acela ar fi fost și el expus. Totuși, băiatul recunoaște că nici una dintre încercări nu a avut succesul ochelarilor.

Citește și: Telespectatorii au râs de rochia ei în direct. Replica ei, de milioane

La câteva zile de la vizita făcută la Muzeul de Artă Modernă din San Francisco, TJ s-a gândit să posteze fotografiile cu reacțiile oamenilor pe Twitter, pentru a face public experimentul său, obținând 32.000 de retweet-uri și 36.000 de like-uri.

Iată mai jos imaginile postate de TJ pe pagina lui de socializare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!