Sergiu Mirică a câștigat primul sezon Stand-Up Revolution și premiul de 20.000 de euro

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 august 2022, 15:19

Sergiu Mirică a fost desemnat câștigătorul primului sezon Stand-Up Revolution. Acesta a primit premiul de 20.000 de euro.

Aseară, la finala Stand-Up Revolution, telespectatorii și-au spus cuvântul, alegându-și concurentul preferat. Cel care a strâns cele mai multe voturi din partea publicului de acasă a fost concurentul din echipa lui Vio, Sergiu Mirică, desemnat câștigătorul primului sezon Stand-Up Revolution, care a obținut trofeul competiției și premiul de 20.000 de euro.

Citește și: Theo Rose, prima reacție la valul de critici despre noua relație: „Stau și încasez”

Sergiu Mirică a câștigat primul sezon Stand-Up Revolution și premiul de 20.000 de euroIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Adelina Pestrițu, super-petrecere aniversară pentru fiica ei! Zeny a împlinit 4 ani

Maria Constantin, atac de panică la „Splash! Vedete la apă”. Antrenorul vedetelor: „Are niște traume!”

Vlăduța Lupău a născut! Ce nume special a primit bebelușul. „Te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit”

Sergiu a concurat în finală cu Hannah Becker, Alexandru Banciu, Paul Szabo și Sașa Ciobanu, din echipa lui Costel, Alexandru Dobrotă și Hector Ayala, din echipa lui Dan Badea, Dan Țuțu, singurul concurent al lui Teo, și Tavi Perțea și Claudiu Popa, colegii, dar și competitorii săi, în același timp, din echipa lui Vio. Invitatul special al galei a fost Alexandru Minculescu, cel care a venit cu o supradoză de umor, prelungind suspansul așteptării rezultatului votului.

Ce bucurie mi-ați făcut! Cine v-a zis că asta îmi doresc?!, a declarat entuziasmat Sergiu Mirică, la momentul înmânării trofeului Stand-Up Revolution.

Speram să fie bine, dar ce s-a întâmplat parcă a fost ca prin vis, a spus juratul Vio, mândru că primul câștigător Stand-Up Revolution a fost din echipa sa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!