Semnificația ochilor negri

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 18 mai 2021, 12:27

Se estimează ca aproximativ 1% din populația lumii are ochii negri. Cei mai mulți oameni cu ochi negri îi găsim în Africa, Asia și pe continentul american.

Unii oameni nu cred că există o asemenea culoare pentru ochi și, că de fapt există doar o nuanță de căprui foarte intens care trece ca fiind negru. Pe vremuri, oamenii cu ochi negri nu erau văzuți prea bine: erau bănuiți ca sunt vrajitori sau vampiri.

Aura de mister din jurul persoanelor cu ochi negri încă fascinează. Oamenii ce au ochi de culoare neagră sunt energici, curioși, curajoși, responsabili și impulsivi.

Până în vârsta de 20 ani sunt cam timizi. Pe măsură ce înaintează în vârstă și învață cum este viața se transformă în adulți responsabili și dornici de experiențe noi. Persoanele cu ochi închiși la culoare iubesc să călătorească, să experimenteze și să studieze.

După vârsta de 50 de ani ating echilibrul financiar și emoțional.

Indiferent de vârsta, n-o să-i auzi niciodată că vor vorbi de rău pe altcineva și nu vor face rău intenționat nimanui.

Se vor îndrăgosti greu și vor ierta multe în dragoste. Ca prieteni, oamenii cu ochi negri nu-și vor lăsa niciodată prietenii la greu. Vor lupta până la capat pentru prietenie și iubire.  Sunt capabili de mari sacrificii în numele altora.

Sunt compatibili cu persoanele cu ochi negri sau albaștri.

Vezi și: Machiajul pentru ochii negri cu nuanțe pentru o privire pătrunzătoare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!