Sejur de poveste, de Ziua Femeii în Buşteni

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 mai 2021, 15:00
Se spune că “nu este nicio surpriză mai magică, decât surpriza de a fi iubit”! Sărbătoreşte Ziua Femeii alături de persoana iubită într-un loc romantic, şi bucură-te de facilităţile oferite de încântătoarea Villa Ermitage, din Buşteni.

Ofertele vilei Ermitage

Panoramele unice, tradiţiile şi obiceiurile, bunătăţile culinare şi numeroasele facilităţi de petrecere a timpului liber, pe care Villa Ermitage le pune la dispoziţia turiştilor, fac din acest loc o adevărată atracţie “plasată” fix în inima munţilor Bucegi.

Energiile benefice şi oamenii inimoşi sunt principalele atuuri ale oraşului Buşteni, în timp ce Villa Ermitage este cireaşa de pe tort pentru toţi călătorii în căutare de relaxare.

Cu ocazia sărbătoririi “Zilei Internaţionale a Femeii”, Villa Ermitage le-a pregătit o surpriză de nerefuzat tuturor mamelor şi doamnelor: Un pachet turistic de două nopţi de cazare în DB cu mic dejun continental, cină specială pentru două persoane, servită la lumina lumânărilor, şi căldura şemineului de epocă cu lemne, şi o mulţime de alte “Surprize şi Răsfăţuri”.

Relaxare în centrul SPA

Dragostea este mai presus decât orice vorbă, dar cum poţi exprima cel mai bine ceea ce simţi pentru partenera ta, dacă nu printr-o mini-vacanţă de 8 martie, prin care să îi spui că este cea mai importantă persoană din viaţa ta.

După cina romantică, te poţi relaxa alături de dragostea ta în cadrul centrului Spa, în Jacuzzi-ul cu apă sărată de Praid, în Sauna cu Infraroşii sau în Fotoliu Masant. Poţi porni şi în explorarea împrejurimilor, spre locul de pelerinaj Mănăstirea Caraiman, spre Babele şi Sfinx, ori pentru a vizita Castelul Cantacuzino.

Sejur 8 Martie – Busteni

Villa Ermitage- de la 250 Ron/persoana/sejur, 2 nopti de cazare in DB , cu mic dejun continental inclus, cina romantice pentru doua persoane, surprize pentru doamne. Detalii pe www.villaermitage.ro

Mădălina Isar

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!