A scris un mesaj pentru tatăl mort și l-a trimis spre cer cu un balon. Ce a urmat

De Amelia Matei pe
Era 6 decembrie, când Suzane Womac Edwards, o femeie din Monroe, Georgia, a găsit în curtea ei un balon cu heliu, de care era atașat un bilețel. După ce l-a citit, a izbucnit în lacrimi.

Citește și – Scrisoarea-testament a unei mame către fiica sa de 13 ani

Mesajul era scris de un băiețel pe nume Alexander pentru tatăl lui mort.

„Tată, mi-aș fi dorit să fii aici și să ne distrăm împreună. Îți dorect un Crăciun fericit! Sper că i-ai spus lui Dumnezeu ce cadouri îmi doresc anul acesta. Sper că ești fericit în Rai. Dacă încă te doare ceva, te rog să îmi spui. Te iubesc. Alexander”.

Edwards a postat scrisoarea emoționantă pe o rețea de socializare, însoțită de mesajul:

„Dragă Alexander, aș vrea să știi că Raiul este un loc minunat, mai minunat decât noi ne putem imagina. Este un loc în care nu există griji sau durere. Sunt convinsă că tatăl tău nu a vrut să te părăsească și să îți cauzeze suferință. Dar în Rai, el este bine și fericit. El vrea ca și tu să fii fericit! Te va iubi întotdeauna și sunt sigură că este mândru de tine! Să ai un Crăciun Fericit!

Sper ca mesajul meu să ajungă la acest băiețel, așa cum balonul lui a ajuns la mine”.

Și așa s-a întâmplat! Povestea emoționantă a devenit virală pe Internet, fiind distribuită de milioane de oameni, până când, în sfârșit, a ajuns și la micuțul Alexander, care locuiește în Georgia. Copilul a fost extrem de fericit când a văzut că a primit răspuns la mesajul lui, considerând acest lucru un adevărat miracol.

Numele complet al băiețelului este Alejandro Garcia-Herreos și avea doar patru ani când și-a văzut tatăl împușcat mortal pe o stradă din Columbia, în 2013. De atunci, el și mama sa scriu în fiecare an, înainte de Crăciun, o scrisoare pentru bărbatul trecut în neființă, pe care o atașează de un balon, pentru a se ridica spre cer.

După ce scrisoarea copilului a ajuns pe Internet, mii de oameni emoționați au anunțat că îi vor trimite cadouri lui Alexander.

Citește și – Scrisoarea emoționantă a unui băiețel către sora lui mai mare, care s-a mutat în alt oraș

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro