5 scriitori de succes de la Hollywood

De Nicoleta Galeteanu, pe

Pe lângă concerte şi filme, multe dintre celebrităţile de la Hollywood au scris şi cel puţin o carte. Dacă unele dintre ele au clacat lamentabil, alte vedete şi-au confirmat şi talentul literar.
Află în continuare care sunt cele mai apreciate bestsellere scrise de celebrităţi!

Madonna – „The English Roses”

Pe lângă muzică şi film, Madonna s-a implicat şi în scris, iar literatura sa pentru copii a avut un succes impresionant.

În 2003, „regina muzicii pop” a lansat prima carte din colecţia „The English Roses / Trandafirii englezeşti”, care a ajuns, la puţin timp, una dintre cele mai bine vândute serii de volume de gen.

„American Dreams”, primul volum din seria „The English Roses” (al doilea – Catch The Bouquet), a debutat pe locul 1 în topul BestSeller New York Times timp de şase săptămâni, cu peste 500.000 de copii vândute.

Alicia Silverstone scrie cărţi despre diete

Actriţa Alicia Silverstone nu este celebră doar filmele sale ci şi pentru cărţile despre diete care au fost „devorate” de americani.
 
Lansată în 2008, prima sa carte, „Dieta bunăvoinţei / The Kind Diet: A Simple Guide to Feeling Great”, în care actriţa promoveaza stilul de viaţă vegan, se dovedeşte o reţetă de succes atât pentru cititori, cât şi pentru debutul său în scris, drept pentru care actriţa a publicat şi „Losing Weight” şi „Saving the Planet”, unele dintre cele mai vândute cărţi pe Amazon în 2009.

Miley Cyrus şi-a scris autobiografia

La doar 16 ani, vedeta Hannah Montana se laudă cu un rol într-un serial tv de mare succes, albume în topurile muzicale, dar şi o carte autobiografică devenită bestseller.

„Miles to go” este prima carte lansată de Miley Cyrus, care nici nu avea cum să treacă neobservată de milioanele de fani, mai ales că tânăra vedetă dezvăluie prima ei dragoste şi succesul în carieră.

Vezi ce alte vedete sunt în topul scriitorilor apreciaţi. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!