Schimbări la „Vocea României”. Tudor Chirilă: „Chestia asta e foarte ingrată!” Ce l-a nemulțumit pe artist

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 30 septembrie 2022, 12:04

Schimbări în noul sezon “Vocea României”. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans își conturează echipele cu cei mai buni concurenți care performează pe scenă, iar adevărata luptă se dă atunci când mai multe scaune se întorc pentru același moment.

Irina Rimes a decis să ia o hotărâre neașteptată care i-a uimit pe restul juraților. Artista i-a propus unuia dintre concurenți să-i compună o piesă.

„O să folosesc ceva ce n-am mai folosit până acum pentru că te vreau foarte tare: mi-ar plăcea foarte mult să-ți scriu o piesă”, i-a spus Irina unui concurent, cuvinte  care i-au făcut pe toți antrenorii să apese butonul.

Schimbări la "Vocea României". Tudor Chirilă: "Chestia asta e foarte ingrată!" Ce l-a nemulțumit pe artist

Cu toate acestea, noua regulă din acest sezon nu le conferă locul garantat concurenților în etapa confruntărilor.

Tudor Chirilă a ținut să amintească acest lucru unuia dintre concurenți, atunci când i-a explicat de ce nu s-a întors:

Nu știu dacă tu știi care sunt regulile concursului anul acesta. Până acum, în toate sezoanele, aveam posibilitatea să luăm 14 concurenți în fiecare echipă. În momentul în care 14 concurenți compuneau o echipă, tu, ca antrenor, nu mai puteai să iei concurenți.

Citeşte şi: Unde vor ajunge hainele și bijuteriile reginei Elisabeta a II-a

Citeşte şi: Billy Ray Cyrus s-a logodit cu Firerose. Soția lui a depus actele de divorț în urmă cu cinci luni

Citeşte şi: Luminița Anghel e dependentă de sportul stradal și parcurge zilnic 10 km: “Am fost atrasă în această cursă la început cu voia mea, pe parcurs a devenit un fel de hobby”/ EXCLUSIV

Citeşte şi: Artista și-a schimbat prioritățile de când e mamă. Nicole Cherry: “După concert și după sute de kilometri, relaxarea mea este Anastasia”/ EXCLUSIV

Anul acesta, echipele au tot 14 concurenți, dar noi putem lua mai mulți și, atunci, la finalul etapei pe nevăzute, va trebui ca diferența de concurenți să plece acasă, la o decizie a antrenorului. Acum, chestia asta este foarte ingrată pentru antrenori și, probabil, că în mintea mea a fost și treaba asta.

Cei care urcă pe scena Vocea României vin cu foarte multe emoții și cu dorința de a transmite, prin muzică, sentimentele lor către public.

Schimbări la "Vocea României". Tudor Chirilă: "Chestia asta e foarte ingrată!" Ce l-a nemulțumit pe artist

„Am venit din Indonezia în Europa, să răspândesc iubire cu muzica mea” a declarat un concurent care a făcut scena să vibreze, determinându-l pe Pavel Bartoș să precizeze: „Poate cel mai aplaudat concurent de până acum, la Vocea României.”

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!