Billy Ray Cyrus s-a logodit cu Firerose. Soția lui a depus actele de divorț în urmă cu cinci luni

De Unica.ro, pe

Billy Ray Cyrus (61 ani) s-a logodit cu cântăreața Firerose (28 ani), după ce în rumă cu cinci luni soția sa, Tish, a depus actele de divorț.

Cyrus și Firerose s-au cunoscut în 2021, când au colaborat pentru piesa „New Day”. Tot anul trecut Billy Ray și Tish Cyrus s-au despărțit, după 30 de ani de căsnicie. Totuși, soția artistului a depus actele de divorț în urmă cu doar cinci luni.

Deși pare extrem de fericit cu Firerose, această relație a dus la neînțelegeri între cântăreț și copiii săi. Foarte supărată se pare că este Miley Cyrus, fiica cu care Billy Ray avea o relație extrem de apropiată.

Billy Ray Cyrus s-a logodit cu Firerose. Soția lui a depus actele de divorț în urmă cu cinci luniIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Se pare că Miley a decis să taie orice relație cu tatăl ei, după ce acesta a părăsit-o pe Tish, în aprilie 2021.

„Miley își dorește pacea, dar nu este de acord cu anumite lucruri pe care tatăl ei le-a făcut. Totul a escaladat și nu sunt în termeni buni”, a afirmat o sursă pentru The Sun.

„Au avut un schimb de replici cu privire la ceea ce s-a întâmplat, despre sfârșitul căsniciei lui Billy și Tish, dar cu siguranță văd lucrurile altfel. Restul familiei speră că vor reuși să se îmapce în curând, dar Billy și Miley sunt supărați”, a mai spus sursa.

Billy și Tish Cyrus au semnat actele de divorț săptămâna trecută, în Tennessee, conform TMZ. În documentele depuse la tribunal, Tish susține că ea și Billy Ray Cyrus nu au mai locuit împreună de mai bine de doi ani. Aceasta a motivat decizia de divorț prin „diferențe ireconciliabile”.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!