I-a salvat viața cu 2 cuvinte simple

De Ana Munteanu pe
Jamie Harrington, din Dublin, era în drum spre magazin când puștiul de 16 ani a văzut un bărbat stând pe balustrada unui pod.

“M-am oprit și l-am întrebat dacă este bine, desi vedeam în privirea lui că nu este. Nu a zis nimic, doar a continuat să plângă”.

“Am insistat o bună bucată de timp ca el să coboare și să se așeze pe trepte alături de mine și, într-un final, a făcut-o. Am stat pe trotuar și am vorbit preț de 45 de minute despre ce i se îmntâmplase, ce l-a făcut să ajungă în starea aceea”, a povestit Jamie.

Până la urmă, Jamie a trebuit să plece, dar îi era teamă să îl lase pe bărbat singur în acea stare deplorabilă. S-a oferit să îi cheme o ambulanță dar acesta a refuzat, spunându-i adolescentului că va fi bine, că doar are nevoie să se plimbe un pic.

Jamie a insistat, subliniindu-i faptul că toată lumea are zile grele și, cumva, până la urmă l-a convins să îl lase să cheme ambulanța. Înainte ca bărbatul în vârstă de 34 de ani să fie dus la spital, cei doi au făcut schimb de numere de telefon.

Trei luni mai târziu, Jamie a primit un mesaj de la cel pe care l-a salvat, în care îi spunea că soția lui este gravidă, cpă vor avea un băiețel, care va primi numele lui, al inimosului adolescent!

Omul i-a mărturisit lui Jamie că, atunci când s-a apropiat de el, tocmai se pregătea să sară. Dar cele două cuvinte rostite de Jamie au fost cele salvatoare: “Ești bine?”. “Acele cuvinte încă îmi răsună în cap”, a spus bărbatul care a primit o a doua șansă la viață. “Nu știu cum niște cvinte atât de banale i-au putut salva viața, dar el mi-a spus atât: <>”

Jamie, care încă este extrem de suprins de faptul că povestea lui a devenit virală, făcând înconjurul Globului, a concluzionat astfel: “O să fim prieteni pe viață, mă simt exterm de onorat de faptul că fiul lui îmi va purta numele. Dar nu mă consider un erou.”

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro