Românii plătesc doar 1 euro pe sejur fară nici un alt cost suplimentar

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 27 martie 2015, 15:11
Cel mai mare turoperator low-cost autohton continuă să surprindă cu vacanţele în Grecia la un preţ incredibil: 1 euro pentru un sejur de 6 sau 7 nopţi, atât pe zona continentală cât şi pe cea insulară. Preţul include doar pachetul de cazare fără nici o altă taxă, acesta fiind costul final al vacanţei.

Din ofertă fac parte, printre altele, unele structuri de cazare binecunoscute publicului din România pasionat de litoralul bătrânei Elade:   Vila Niouris-Marina şi Vila Irida din Corfu, sau  Aparthotel Calypso şi Hotel Christian din Paralia Katerini. Ofertele sunt valabile, în limita locurilor disponibile, pentru plecările din perioada 28.04–19.05.2015. Turiştii au posibilitatea să opteze doar pentru pachetul de cazare, în schimbul unui euro, sau pot lua şi transportul cu autocarul, pentru plata unui supliment de transport, la preţul pieţei, în funcţie de destinaţia aleasă.

Conceptul vacanţelor low-cost a apărut pentru prima dată pe piaţa noastră de turism după criza din 2008. Plecând de la nevoia românului obişnuit de a-şi gestiona cât mai bine bugetele de concediu, Teodor Călimănescu, fondatorul Europa Travel, a construit şi dezvoltat singura agenţie de turism de acest fel din România.

”Aşa cum am mai declarat şi-n alte rânduri, precizează Teodor Călimănescu, noi ne-am construit în aşa fel produsul încât să avem preţuri mici tot timpul. Ce rost are să dai azi o ofertă specială şi mâine să încerci să vinzi de două ori mai scump aceeaşi vacanţă, când îi poţi oferi din prima turistului cel mai mic preţ?! Vacanţe la 1 euro? Este posibil aşa ceva?, par să se întrebe agenţiile de turism din piaţă care înţeleg prea puţin produsele noastre. De ce nu?, am replicat noi în urmă cu 3 ani. Şi de atunci am făcut mii de români fericiţi, oferindu-le vacanţa vieţii lor.”

Folosind această strategie, Europa Travel vinde astăzi, sejururi estivale low-cost în 15 destinaţii din Grecia, în care turiştii merg în special cu cursele charter realizate cu avionul sau autocarul. Dintre acestea, enumerăm: Creta, Corfu, Rodos, Zakinthos, Kos, Lefkada, Santorini, Asprovalta, Paralia Katerini, Parga, Halkidiki etc. În acest an Grecia se află din nou pe locul întâi în ceea ce priveşte preferinţele românilor care îşi petrec vacanţa de vară în afara graniţelor ţării.

”Această strategie de marketing face parte dintr-un proiect pe termen lung, în care punem mare preţ pe capacitatea noastră de a oferi românilor surprize dintre cele mai plăcute. Am pornit de la ideea că dacă o companie aeriană poate oferi un bilet de avion foarte ieftin, noi de ce nu am putea face acelaşi lucru cu sejururile de vară?, continuă Teodor Călimănescu. Aşa am construit în ultimii ani sejururile şi circuitele cu autocarul, care costă sub 100 de euro, sau vacanţele pentru întreaga familie, de genul: plăteşte unul şi pleacă în vacanţă toată familia.”

Europa Travel este divizia low-cost a grupului Christian Tour. Anul trecut a dus în vacanţă aproximativ 30.000 de români. Pentru acest an a plătit deja în avans 75.000 nopţi de cazare şi 260 de serii de curse charter cu autocarul, iar la Târgul de Turism al României, desfăşurat la începutul lunii martie, a vândut peste 500 de sejururi de tip ”vacanţe la 1 euro” în doar trei zile!

Detalii despre produsele Europa Travel pe www.europatravel.ro , sau la telefonul 021 9407.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!