Serialul „Dallas” se întoarce cu vechii actori

De Nicoleta Galeteanu, pe

„Dallas”, cel mai urmărit serial din anii ’80, îi readuce pe micile ecrane pe veteranii actori care au dat viaţă personajelor legendare J.R., Bobby şi Sue Ellen.
După lungi negocieri, producătorii noului serial „Dallas” au reuşit să îi convingă pe Larry Hagman, Patrick Duffy şi Linda Gray să îşi reia rolurile care i-au conscrat în lumea cinematografiei în urmă cu 30 de ani.

Dacă Patrick Duffy şi Linda Gray s-au arătat interesaţi de propunere, Hagman s-a lăsat convins destul de greu să se întoarcă în pielea afaceristului texan J.R., cu care producătorii poartă negocieri de câţiva ani.

Actorul nu a semnat încă niciun contract cu producătorii, dar le-a dat acordul verbal, „ceea ce este de ajuns”, a declarat Larry Hagman potrivit Hollywood Reporter.

Noua poveste din Dallas

După un scenariu scris de Cynthia Cidre, primul episod îl aduce pe J.R. Ewing într-o postură cu mult diferită faţă de imaginea excentricului magnat texan.

Acum, J.R. este internat într-un sanatoriu de nebuni, imobilizat la pat şi fără să mai fi vorbit cu cineva de ani de zile.

Continuarea celebrului „Dallas” se va baza pe înfruntarea dintre John Ross, fiul lui J.R. şi al lui Sue Ellen, şi a lui Christopher, băiatul adoptat de Bobby şi de Pamela.

Actori noi în Dallas

Jordana Brewster, cunoscută din filmul „The Fast and the Furios”, este una prima actriţă nouă distribuită în remake-ul Dallas.

Actriţa este distribuită în rolul Elenei, fata bucătarului de la fermă, şi va juca un rol important în triunghiul amoros, cu John Ross (fiul lui J.R.) şi Christopher (fiul lui Bobby).

Distribuţia îi va include, printre alţii, pe Kiefer Sutherland, Josh Holloway (cunoscut din „Lost”) şi Jennifer Love Hewitt.

Pregătirile pentru noua serie „Dallas” au început deja, iar în prezent se lucrează la un episod-pilot. Potrivit presei străine, filmările vor începe cel mai probabil în vara acestui an, iar premiera noii serii va avea loc în toamna lui 2011.

Serialul va fi difuzat de postul american TNT.

Compania Warner Bros deţine drepturile de televiziune asupra serialului „Dallas”, iar drepturile cinematografice sunt deţinute de New Regency, care încearcă să realizeze de mulţi ani un lungmetraj inspirat din această producţie.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro