Rammstein în concert la Bucureşti, în 2010

De Nicoleta Galeteanu, pe

După aproape cinci ani de la prima vizită a trupei în România, Rammstein se întoarce de data aceasta pentru un concert incendiar. Potrivit rammstein.ro, site-ul care promovează…
… trupa germană în România, cântăreţii ar putea concerta la Bucureşti, între 25 – 27 iunie 2010, în cadrul Festivalului Sonisphere, alături de Metallica, Slayer şi multe alte nume mari ale genului.  
 
De asemenea, cunoscuta trupă va mai fi prezentă în cadrul aceluiaşi festival şi în Anglia, la Knebworth, alături de Iron Maiden şi Slayer.
 
Formaţia a venit pentru prima dată în România pentru filmarea videoclipului „Rosenrot„, iar pe 20 octombrie cântăreţii au lansat al şaselea album de studio, intitulat Liebe Ist Für Alle Da (Love Is For All).  

Noul disc a fost cenzurat în Germania şi nu a mai fost promovat „la vedere” în magazine, din cauza elementelor de sadomasochism, care ar fi putut dauna copiilor.

În Germania, discul ajunsese în luna noiembrie pe locul 1, cu vânzări de peste 200.000 de unităţi, iar în S.U.A, pe locul 13, conform informaţiilor Billboard.
 
Rammstein este o trupă de metal industrial şi este compusă din Till Lindemann (voce), Paul Landers şi Richard Z. Kruspe (chitară), Oliver Riedel (bas), Christoph Schneider (tobe) şi Flake Lorenz (clape).

Festivalul este organizat de către Marcel Avram şi D&D EAST Entertainment.

2010 se anunţă un an incendiar în materie de concerte, din moment ce până acum şi-au anunţat prezenţa Eric Clapton, Metallica şi Rammstein.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!