Premii fabuloase oferite de Nunta by unica.ro

De Unica.ro pe

„Femeile… femeile când îşi planifică nunta se transformă, sunt de nerecunoscut”, a replicat Diana, noua colegă de la Modă şi Frumuseţe atunci când i-am spus că pregătim…
… un subdomeniu dedicat nunţilor.

Şi e adevărat, în sensul bun. Vrei ca totul să fie perfect, unic, de vis… iar pentru a-ţi reuşi e nevoie de multă muncă. Dar cine să înţeleagă? Uite, noi te înţelegem! Şi special pentru tine am creat Nunta by Unica.ro. Pentru că ştim cât e de important e totul… rochia, pantofii, coafura, machiajul, bijuteriile, invitaţiile şi invitaţii, restaurantul, meniul, biserica, jurămintele, organizarea, petrecerea, luna de miere… Şi mai presus de toate, emoţiile aferente fericitului eveniment.

Şi cu tine în gând, viitoare mireasă, am creat noi Nunta by Unica.ro – pentru a descoperi aici toate informaţiile de care ai tu nevoie, pentru a primi sugestii şi recomandări de la celelalte cititoare în comunitatea „Între mirese„, pentru a te admira prietenii şi familia în secţiunea „Mireasa săptămânii„, dedicată celor mai frumoase mirese. Sau în secţiunea „Cea mai frumoasă rochie de seară” unde admirăm şi premiem rochii superbe de seară.

Ţi-am spus că vrem să fim alături de tine atunci când faci acest pas important în viaţă. Şi pentru a-ţi demonstra că vorbim serios, am pregătit patru săptămâni de concurs cu 5 premii fabuloase şi unice: un inel din aur alb cu 22 de diamante, pantofi Mihai Albu făcuţi pe comandă, o rochie de mireasă pe care designerul Alexandra Calafeteanu o va croi exact pe măsurile tale şi o minunată săptămână de miere la munte. În plus, există şi un premiu special – un abonament de 500 RON la un centru de slăbire şi întreţinere corporală.

Te invităm să îţi scrii jurnalul de nuntă pe Nunta by Unica.ro, să îţi chemi prietenii să te voteze, iar apoi… să câştigi. Îndrăzneşte şi participă!

Cât despre site, numai de bine. Îl vom updata zilnic şi îl vom croi special pentru nevoile şi dorinţele tale. Şi îţi pregătim în continuare multe, multe surprise. Promitem!

Acum te laşi să descoperi Nunta by Unica.ro, dar nu înainte de a le mulţumi colegelor mele din echipa Unica.ro – Anca, Erika, Stela, Nicoleta şi Diana pentru tot. Şi lui Vlad pentru talentul deosebit de designer.

P.S.: da, e în variantă Beta pentru scurt timp. Edi, Adi şi Florin se ocupă îndeaproape ca totul să funcţioneze perfect.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro