Premiere cinematografice în 2010

De Nicoleta Galeteanu, pe

Regizori cu renume, actori faimoşi şi pelicule care se regăsesc deja pe lista nominalizărilor la premiile Oscar vor lua cu asalt marile ecrane în acest an. Fie că este vorba…
… de filme de animaţie, thriller-uri sau filme horror, Hollywood-ul vine cu o ofertă de excepţie, bogată şi surprinzătoare pentru cinefili, aşa încât premierele din acest an vor sfida orice blocaj de producţie şi vor rula în ritm alert şi la capacitate maximă în cinematografele din România.
 
„Sherlock Holmes”, „Cazul 39”, „Nine” sau „Iron Man 2” sunt doar câteva dintre premierele aşteptate cu mare interes de public în 2010, o serie de filme cu un succes enorm şi box-office-uri pe măsură în întreaga lume.  

În ce priveşte „Sherlock Holmes” şi „Old Dogs” (Vechi tovarăşi), o comedie de ispravă realizată în 2009, acestea şi-au făcut debutul încă din prima zi a anului.

Deloc de neglijat, după cum s-a putut observa, filmele au atras deja numeroşi cinefili şi au adus încasări frumoase pentru cinematografe.
 
Dacă detectivul indispensabil al lui Guy Ritchie, din filmul cu acelaşi nume, „Sherlock Holmes„, reuşeşte să dea peste cap planurile macabre ale unui ucigaş recidivist din Londra, atunci cei doi tovarăşi, Robin Williams şi John Travolta vor rata cea mai mare afacere din viaţa lor, trezindu-se, pe neaşeptate într-o slujbă în care sunt sunt complet nepregătiţi.

Ei trebuie să aibă grijă de doi gemeni, dar se poticnesc grav în sarcinile lor de dădace fără experienţă, ceea ce pune în mişcare un întreg şir de dezastre şi isprăvi neaşteptate.

Premiere cinematografice în 2010 O premieră extremă şi un film dur, care şi-a adjudecat locul pe listele de nominalizări, şocantul „Caz 39”, în regia lui Christian Alvart, are toate şansele să câştige un Oscar în acest an.  

Cu scene tulburătoare şi imagini şocante, „Cazul 39” prezintă o poveste psihologică intensă, în care asistenta socială Emily Jenkins, interpretată de  Renee Zellweger, încearcă să salveze o copilă care, în mod misterios, nu mai poate vorbi.   

Preluarea cazului 39 dezvăluie amatorilor de filme horror adevărata teroare trăită de Emily, care decide să se implice personal în a descoperi ce anume a împins familia fetiţei Lilith Sullivan spre distrugere.
 
O comedie, de această data, în regia lui Marc Lawrence, soţii Morgan te aşteaptă în premieră pe 15 ianuarie la cinematografe. Hugh Grant şi Sarah Jessica Parker sunt un cuplu de bogataşi din New York, care ajunge să se separe, dar care trebuie să se reunească în urmă unor circumstanţe neobişnuite.

Martori fără voie la o crimă, aceştia intră în programul de protecţie a martorilor şi trebuie să se mute într-un orăşel din statul Wyoming. „Did You Hear About the Morgans?” (Ce-o fi cu soţii Morgan?) este o comedie spumoasă care ridică, însă, probleme serioase pentru cei care trebuie să deconspire actele necugetate ale criminalilor de lângă noi.  
 
O peliculă care promite să sensibilizeze puternic cinefilii din toată lumea, „Agora” este planeta unde ar trebui să trăim cu toţii, într-o lume mai bună şi mai înţeleaptă.  

Cu un buget de  50 de milioane de euro, Agora spune povestea unei femei, dar şi unei civilizaţii. O dramă istorică, ce surprinde umanitatea în mijlocul tuturor speciilor de pe Pământ, Hypatia (Rachel Weisz), astronom şi matematician de geniu, se luptă să salveze înţelepciunea Lumii Vechi cuprinsă în nepreţuitele comori literare, ajutată de discipolii săi. 


Urmăreşte trailerul filmului „Agora”


 
O altă producţie care îşi anunţă succesul încă de pe acum, datorită genului gustat de cinefili, „The Book of Eli” (Cartea lui Eli) este o premieră care nu tebuie nici ea neglijată în acest an.  
 
Eli (Denzel Washington) este singurul care poate salva lumea din faţa cataclismelor distrugătoare care au loc pe Pământ. Cartea, care dezvăluie soluţia vitală la salvarea lumii este însă râvnită de Gary Oldman, un conducător despotic, care vrea cu orice preţ să fure preţiosul obiect, punând în pericol viitorul societăţii.

Urmăreşte trailerul filmului The Book of Eli

Premiere cinematografice în 2010 Un nou film de Martin Scorsese, „Shutter Island„, va putea fi vizionat în februarie 2010.

Teddy Daniels şi partenerul său Chuck ajung pe mica insulă Shutter, unde se află un ospiciu pentru tratarea condamnaţilor cu tulburări mentale.

Cei doi investighează evadarea unei criminale, dintr-un ospiciu unde se aplică tratamente şocante bolnavilor.

Cei doi încep să se teamă că nu vor mai părăsi niciodată Shutter Island şi au impresia că cineva le înscenează ceva, numai că ei încep să îşi piardă minţile. 

Urmăreşte trailerul filmului Shutter Island

În martie este vremea lui Witch, în intrepretarea de excepţie a lui Nicolas Cage. „Season of the Witch” este thriller supranatural, care îşi aruncă eroul într-o luptă împotrivă unei vrăjitoare cu puteri nebănuite. Cu credinţa zdruncinată de anii de lupte şi războaie, Behmen (Cage) se întoarce în ţinuturile natale pe care le descoperă pustiite de ciumă.

Cavalerul primeşte însărcinarea de la un cardinal să o ducă pe tânără bănuită de vrăjitorie şi presupusa sursă a epidemiei la o mânăstire pentru a fi judecată. Drumul le va arată cavalerului şi însoţitorilor săi că forţele întunecate nu au margini.

Luna aprilie aduce un film aşteptat de pasionaţii benzilor desenate, „Kick Ass„. Dave Lizewski, personajul principal, este un adolescent care se decide într-o zi să se reinventeze şi să devină un super-erou, fără a deţine însă vreo putere.
Filmul urmează să fie lansat pe 16 aprilie, nefiind recomandat copiillor deoarece conţine imagini cu violentă explicită. 

Urmăreşte trailerul filmului  Kick Ass

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2