7 comedii extraordinare aşteptate în cinematografe

De Unica.ro, pe

Pentru fanii comediilor, avem veşti care îi vor binedispune nemaipomenit. Dacă ultimele comedii nu au prea reuşit să stârnească hazul, regizorii cu umor ne asigură că ne…
 …vom lua porţia de râs la cele 7 comedii care se pregătesc să intre pe marile ecrane în cinematografele din România.

Iată cele mai aşteptate comedii care promit să te binedispună dacă ajungi la cinema în martie, aprilie şi mai.

Matinal cu scandal/ Morning Glory

Regizorul comediilor „Notting Hill” şi „Venus”, Roger Mitchell reuşeşte să îl aducă pe Harrison Ford într-o ipostază… de tot râsul. Aşa cum ai auzit! După 15 ani de scenarii „monotone”, legendarul Indiana Jones revine într-un rol comic, şi nu în orice scenariu ilar, ci într-o comedie romantică.

Rachel McAdams, Diane Keaton, Patrick Wilson şi Jeff Goldblum completează distribuţia impresionantă a filmului.

Premieră pe 18 martie.

Arthur

Cunoscut mai mult ca actor decât ca regizor, Jason Winer şi-a câştigat respectul în spatele camerei de filmat cu serialul „O familie modernă”, unde a fost co-producător.

Filmul este un remake după cel din 1981 (regizat de Steve Gordon), despre un tânăr excentric şi petrecăreţ, tentat să renunţe la libertatea şi plăcerile burlăciei în schimbul averii unei femei pe care nu prea o place.

Russell Brand, Helen Mirren şi Jennifer Garner asigură umorul publicului din 13 mai, data lansării în cinematografe.

Nailed

David O. Russell propune o poveste cel puţin interesantă. Filmul este o satiră politico-romantică despre o chelneriţă (Alice Eckle – Jessica Biel) care se alege, în mod accidental, cu un cui în cap.

Prin urmare, Alice începe să se comporte ciudat, fiind hotărâtă să meargă la Washington D.C. să lupte pentru adoptarea unei legislatii privind îmbunătăţirea asigurării de sănătate.

Beverly Hills Chihuahua 2

Cei mai haioşi Chihuahua din lume se întorc la năzbâtiile lor, după primele aventuri din 2008. După ce se căsătoresc, Chloe şi Papi devin părinţii a cinci pui simpatici şi neastâmpăraţi care le transformă viaţa într-un haos incredibil. În timp ce mătuşa Vivian şi nepoata ei Rachel sunt plecate în vacanţă, cei şapte chihuahua au întreaga casă la dispoziţie pentru a se distra. 

Citeşte pe pagina următoare ce alte premiere se pregătesc să intre în cinematografe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!