Impresionant: Ce îşi doresc oamenii înainte să moară

De Diana Zagrean, pe

Cancerul nu iartă şi nu face concesii. Din păcate, în unele cazuri, cancerul învinge voinţa, iubirea şi speranţa. Cu toate acestea, cancerul nu va lua niciodata inocenţa copiilor sau puterea celor bolnavi de a-şi vedea un vis împlinit. Iată câteva poveşti emoţionante despre oameni bolnavi, suflete bune şi ultimele dorinţe.
Fetiţa care a lăsat mesaje părinţilor
Elena Desserich avea doar 6 ani când a fost diagnosticată cu cancer la creier. Tratamentele nu au funcţionat şi micuţa a murit în 2007. Nu mică le-a fost mirarea părinţilor atunci când au început să găsească bileţele cu mesaje de dragoste şi încurajare prin casă, după moartea copilului lor. Fetiţa se gândise la toate şi, ca o ultimă dorinţă, a vrut să le facă viaţa mai uşoară părinţilor ei, chiar şi după ce a plecat dintre noi. Ea a ascuns micile mesaje printre cărţi, CD-uri, pe rafturi, în sertare, etc. Părinţii ei au publicat o carte despre gestul inedit al copilului şi banii strânşi din vânzarea acesteia au ajutat la înfiinţarea unui ONG pentru lupta cu cancerul la copii.
Femeia care a cerut eliberarea soţului abuziv
Char Davis mai avea doar câteva luni de trăit când s-a decis să facă o faptă bună. Femeia a cerut unui judecător din California să îi îndeplinească ultima dorinţă, aceea de a-l elibera pe soţul ei, care avea de ispăşit o condamnare de 12 luni după ce o bătuse destul de rău. Deşi abuzată şi pe moarte, femeia a cerut clemenţă pentru soţul ei, cu condiţia ca acesta să meargă regulat la şedinţe de terapie şi control al violenţei domestice.
Bătrâna care a vrut să fie licenţiată
Harriet Richardson nu a murit de cancer, ci de bătrâneţe, la nu mai puţin de 100 de ani. Femeia îşi dorea de o viaţă întreagă să obţină diploma de facultate în educaţie. La trei săptămâni de la împlinirea vârstei de 100 de ani, Harriet, profesoară pensionară a reuşit să primească rezultatele la examenul de licenţă. Câteva ore mai târziu a murit zâmbind.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!