Poveste motivațională indiană – de citit de către toți angajații

De Adina Radu, pe

Într-o dimineață, într-o mare firmă din India, angajații au fost întâmpinați la intrare cu un anunț:

“Ieri a murit persoana care împiedica dezvoltarea firmei și a fiecărui angajat. Vă invităm în sala de ședințe unde a fost depus sicriul pentru a vă lua la revedere și pentru a aprinde o lumânare.”

Angajații au fost triști la început, murise unul dintre colegii lor, dar după o vreme au început să fie curioși de cine era angajatul care împiedica dezvoltarea colegilor și, deci a companiei.

Lumea s-a îmbulzit către sala de ședințe iar forțele de ordine au intervenit. Cu cât ajungeau mai mulți oameni lângă sicriu, rumoarea creștea.

Unul dintre angajați își spunea: “Cine era tipul ăsta de îmi împiedica progresul? Bine că a murit!”

Unul câte unul, fiecare dintre angajați a trecut pe lângă sicriul deschis. Pe măsură ce ajungeau în dreptul lui erau șocați. Stăteau și priveau cu mirare. În sicriu era o oglindă. Lângă oglindă era un afiș pe care scria:

“Există o singură persoană care poate stabili limite pentru creșterea sa! Tu ești acea persoană! Doar tu îți poți revoluționa viața! Numai tu poți să-ți influențezi succesul și fericirea! Doar tu te poți ajuta!

Viața ta nu se schimbă când îți schimbi șeful, prietenii, partenerii sau compania! Viața ta se schimbă când elimini limitele pe care ți le-ai impus. Viața ta se schimbă atunci când își dai seama ca doar tu ești responsabil pentru fericirea ta.

Cea mai importantă relație pe care o vei avea în viața asta este relația cu tine!

Ai grijă de tine. Nu-ți fie frică de greutăți sau pierderi! Tu îți construiești realitatea!

Lumea e ca o oglindă, reflectă gândurile tale! Oglinda din sicriu reflectă eșecul tău de a-ți imagina și construi fericirea.

Modul în care percepi fericirea face diferența!

Dacă un ou este spart din exterior, viața se încheie. Dacă oul este spart din interior, viața începe! Toate lucrurile minunate vin din interior!”

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!