Roluri din filme potrivite pentru politicienii români

De Nicoleta Galeteanu pe

Cineva spunea că politicienii sunt foarte buni actori. Noi am luat-o în serios şi le-am găsit politicienilor români câte un rol reprezentativ în filme care ar fi putut să aibă…
 … succes la public şi box office şi mai uriaşe decât au avut.

Marian Vanghelie – Regele George al VI-lea

Renumit pentru exerciţiile de logopedie în public, Marian Vanghelie ar trece cu succes proba dacă s-ar face un casting pentru o variantă românească a personajului din „The King’s Speech”, Regele George al VI-lea al Marii Britanii.

Dar primarul sectorului 5 al Capitalei ar face faţă cu brio şi într-un film străin, mai ales că de curând şi-a început vizitele în SUA şi, mai nou, se pregăteşte pentru o întâlnire cu prinţul Charles la Londra.

În plus, Vanghelie nici nu va da prea multă bătaie de cap regizorilor, pe care îi poate convinge şi fără să dea probe cu discursurile sale televizate, pentru că politicianul îşi joacă rolul foarte bine de câte ori apare în faţa camerei.

Elena Udrea – Kill Bill

Un avocat de succes, un politician infleunt, dar nu în ultimul rând, „motorul politicii” şi „soarele” partidului, Elena Udrea este, după cum ea însăşi a declarat, un „prizonier într-un corp de femeie”.

Nu ne-am gândit totuşi la un rol masculin, pentru că bărbaţii nu se prea spetesc să croşeteze sau să dea cu mătura – aşadar, are mult mai multe calităţi care o recomandă pentru absolut orice rol -, dar cu siguranţă politicianul ar interpreta mult mai bine decât Uma Thurman în filmul lui Tarantino.

O femeie puternică şi elegantă, seducătoare şi ambiţioasă cum este, preşedintele PDL Bucureşti ar fi, de asemenea, singura candidată potrivită pentru un rol în „Femme Fatale 2” şi, desigur, mai convingătoare decât Rebecca Romijn.

Vezi ce roluri se potrivesc lui Radu Mazăre, Elenei Băsescu şi lui Emil Boc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2