Unde petreci Valentine’s Day în Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu, pe

O căsătorie ad-hoc, o cină super romantică, ori cadouri în ciocolată şi ameţeală garantată, Valentine’s Day sună parcă mai distractiv în micul nostru Paris decât plimbările pe Sena.
În plus, sărbătoarea care durează de regulă o zi prin alte părţi, la noi este sărbătorită cu mare fast pe stil românesc, adică trei zile şi trei nopţi, încontinuu.

Căsătorii ad-hoc

Dacă ai visat să te căsătoreşti în ziua în care se declară oficial stare de iubire, Cupidon te ademeneşte să te programezi la oficiul stării civile organizat la Ramayana Cafe.

Începând de vineri şi până luni, cafeneaua îşi deschide oficiul pentru căsătorii în aşteptarea celor care vor să experimenteze viaţa în doi. Nu este nevoie de contract prenupţial. Căsătoria durează doar 24 de ore, începând cu ora 20.00.

Ai parte şi de surprize dulci.

Cină romantică cu delicii culinare şi relaxare

În caz că şi tu aştepţi ziua de Valentine’s Day ca să te scoată la o cină romantică, măcar să fie una specială, dar nu pentru că este singura din an.

Bistro Epoque, de exemplu, propune celor îndrăgostiţi (de gustări bune), un meniu special realizat de celebrul bucătar Guy Martin, ale cărui specialităţi sunt recunoscute cu 2 stele Michelin.

Ce poate fi mai frumos de Valentine’s Day decât o cină la lumina obscură a lumânărilor într-un elegant restaurant, luminat doar de stelele Michelin?

Iar după cină, te poţi retrage într-unul din apartamentele VIP ale hotelului Epoque. Totul te costă 400 de lei. Mai poţi opta pentru un program complet de relaxare pentru doi, cu masaj şi acces la Epoque Spa, care te costă 200 de lei.

Vezi ce alte programe speciale s-au organizat în oraş.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!