Petreceri şi concerte în weekend

De Nicoleta Galeteanu pe

Petreceri nebuneşti, muzică bună şi stand-up-uri de tot râsul, distracţia este inevitabilă zilele acestea în oraş. Popas Band, Winter Bossa sau Fără Zahăr…
sunt doar câteva dintre trupele care anunţă concerte pe toate gusturile în acest weekend.

Club Elements, distracţie şi băutură cât cuprinde

Astăzi, club Elements se adaptează sezonului de reduceri şi îţi face discount la distracţie. După ora 11.00, clubul îţi dă să bei cât poţi pentru că este open bar, iar toată distracţia te costă 50 de lei, indiferent de „capacităţile” tale.

Dacă e vineri, atunci este classic rock” anunţă Jukebox Club de la ora 21:00, când Benetone Band promite să dea glas celor mai cunoscute coveruri rock din toate timpurile. Preţul unui bilet este 20 de lei.

Unora le place jazz-ul…

Cum unora le place rock-ul, altora le place jazz-ul, iar Virgil Răileanu respectă într-o manieră desăvârşită dorinţa celor care îşi doresc o seară magnifică de jazz.

Pianistul te aşteaptă la un recital extraordinar de o oră şi jumătate la Sala de lectură, începând cu ora 19:30. Intrarea este liberă.

Tot astă seară, Art Jazz Club te aşteaptă la „Winter Bossa”, un concert care te va impresiona negreşit, odată ce Luiza Zan (voice) şi Alex Man (guitar) urcă pe scenă. Concertul începe de la ora 20.30 şi te sfătuim să nu îl ratezi.

Concert Fără Zahăr

Fără Zahăr, una dintre cele mai nonconformiste trupe româneşti, îţi propune muzică şi umor la un loc şi cele mai curajoase versuri noi pe care băieţii le-au compus.

Concertul are loc în Iron City Club, de la 21:00.

Iar ca să continuăm în acelaşi ton de umor, te invităm să îţi prolifici starea de bine şi sâmbătă, când Toma şi Sergiu te vor binedispune şi mai mult cu cele mai bune glume pe care le-au pregătit pentru un stand up comedy de pomină în Club Prometheus, de la 23:00.

Iată un alt concert ce nu merită ratat, deşi până la urmă îţi va fi imposibil să ajungi la toate.

Una dintre cele mai apreciate trupe de funk, rock, pop-rock şi nu numai, Popas Band, al cărei vocalist este Marius Popa din Spin şi Jukebox, te invită la un concert de senzaţie în Spice Club. Concertul începe astă seară de la ora 22:00 şi din nou te sfătuim să nu ratezi ocazia.

Petrecere cu cele mai trăznite pălării

Chiar dacă ne-am împachetat demult costumele de Halloween, club Elements a pus la cale o petrecere semi halloweeniană pentru cei care nu sunt intimidaţi de originea păgână a sărbătorilor străine.

Sâmbătă, aproape de miezul nopţii, clubul deschide uşa cu prioritate celor care vin cu cele mai trăznite pălării.

Petrecerea „Crazy Hats” îţi pune la încercare şi creativitatea, aşa că dacă ai ceva talent, îţi poţi confecţiona şi tu un coif viking, de exemplu. Sau poţi împrumuta o caschetă, un sombrero sau o pălărie de cowboy.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro