(P) Tabăra de vară – o experiență care nu trebuie să lipsească niciunul copil!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 aprilie 2016, 13:06

Mai ții minte taberele de vară din copilărie? Zilele pline de distracție, serile cu povești și cântece, camaraderia care se lega între copii…

Ce-ar fi dacă i-ai oferi copilului tău o experiență chiar mai distractivă, mai dinamică, mai inedită?

Tabăra NERF este o premieră în România și în lume: este prima tabără de vară pentru copii organizată de NERF, celebra marcă de blastere care a transformat curțile, parcurile și chiar birourile din zeci de țări în terenuri de joacă și de competiție prietenoasă!

Mișcarea n-a fost niciodată atât de distractivă!

În Tabăra NERF, copiii vor fi implicați într-un program dinamic, care aduce pe un teren comun distracția cu blastere NERF și cele mai îndrăgite sporturi de echipă: ștafetă, cucerirea steagului, tras la țintă, jocuri de spionaj, baschet, dans și multe alte activități pe placul celor mici. Programul a fost conceput de specialiști – psihologi, animatori și antrenori sportivi – pentru a dezvolta condiția fizică, precizia, coordonarea, spiritul de echipă și abilitățile de comunicare ale celor mici, într-o formă extrem de distractivă pentru ei.

Încercăm înaintea tuturor noi jocuri și jucării!

Mai mult decât atât, în Tabăra NERF micii camarazi vor avea șansa de a descoperi și de a testa jucării și jocuri de la Hasbro în premieră, înainte ca acestea să ajungă pe rafturile magazinelor. După programul de zi, vor avea seri tematice de joacă și relaxare alături de jocurile și eroii preferați: Monopoly, Jenga, Pie Face, Transformers, Star Wars, Marvel și multe altele.

Când și unde va fi Tabăra NERF?

Tabăra se va desfășura în perioada 21-26 iulie 2016 și este destinată copiilor cu vârste între 8 si 12 ani. Camarazii se vor distra de minune la aer curat, într-un spațiu special amenajat pentru ei la 23 km de Brasov, în zona Bran.

Cum îți trimiți copilul în Tabăra NERF?

Poți câștiga prin tragere la sorți două locuri în Tabăra NERF: unul pentru copilul tău și unul pentru cel mai bun camarad al său. Trebuie doar să intri pe www.tabaranerf.ro, să înscrii codurile de pe produsele NERF participante la campanie și să acumulezi minim 200 de puncte. Mai mult, fiecare cod înscris îți poate aduce unul dintre cele 500 de premii instant și îți crește șansele de a câștiga un loc dublu în Tabăra NERF!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!