(P) Petreceri cu iz oriental în Antalya

De Unica.ro, pe
Paradisul all-inclusive, Antalya cucerește turiștii prin plajele lungi cu nisip fin perfecte pentru lenevit la soare, și nu numai... Pentru turiștii dornici de petreceri care țin până la ivirea zorilor, Antalya reprezintă alegerea cea mai inspirată datorită numeoaselor cluburi de noapte pe care le deține.

Cele mai glam cluburi

Cel mai mare local de noapte din Antalya este Club 29, fiind totodată și unul dintre cele mai vizitate din Turcia. Cu o capacitate de circa 2000 de petrecărați, Club 29 organizează unele dintre cele mai incendiare party-uri, atmosferă întreținută de DJ renumiți, dar și de artiști internaționali. Discoteca oferă pe lângă nopți de pomină și priveliști unice asupra mării.

Dacă preferi petrecerile de … fițe, Clubul Ally’s este locul în care ar trebui să mergi. Este unul dintre cele mai cool localuri de noapte de aici, fiind vizitat de tinerii cu potențial financiar, dar și de către vedete autohtone. Fiind un local select trebuie să acorzi o atenție deosebită ținutei de seară, care trebuie să fie foarte elegantă și de bun gust.

Petreceri până la ivirea zorilor

Îți plac localurile fără dress code, unde muzica bună răsună până dimineața, și unde poți consuma cele mai bune cocktailuri? Dacă ești genul de petrecăreț nu foarte pretențios dar iubești atmosfera degajată, te poftim în Club Infeno, unde vei avea ocazia să dansezi pe ritmuri dintre cele mai diverse până la ivirea zorilor. Este localul de noapte preferat al tinerilor, mai ales pentru prețurile moderate pe care le practică.

Sobe Beach Club este un local în stil mediteranean dezvoltat în jurul unor piscine, ideal pentru beach party-uri. Așadar, dacă te dai în vânt după astfel de evenimente, ar trebui să-l alegi, mai ales că este unul dintre cele mai cunoscute din Antalya, faimos și grație vinurilor de calitate care se servesc aici.

De Mădălina Isar

Sejur Antalya

Hotel Kleopatra Ada 4*- de la 268 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!