(P) Ofertă de nerefuzat pentru sejururile în Delta Dunării!

De Unica.ro, pe
La

pachetul Delta pentru toți românii cu pensiune completă, turiștii primesc bonus all inclusive!

Singura Deltă din lume declarată Rezervaţie a Biosferei şi cea mai bine conservată din Europa, Delta Dunării te invită să petreci câteva zile pline de relaxare într-un ținut magic.

Profită de ultimele zile de oferte speciale de la Gulliver Delta Resort 3*, pentru pachetul ”Delta pentru toți românii”, care pornește de la numai 539 lei/persoană și include 5 zile de cazare cu masă, transport cu autocarul, transferul cu barca de la Murighiol la Uzlina și vei primi BONUS – all inclusive.

Delta Dunării a devenit o destinaţie accesibilă, atât pentru străinii care vin să descopere această minune a naturii, cât şi pentru românii care îşi preţuiesc cu adevărat locurile. Aceast colț de natură divin te surprinde cu mii de specii de plante, arbori şi arbuşti, sute de specii de peşti şi de păsări colorate care te încântă cu trilurile lor, și pe care ai putea să stai să le asculţi şi să le admiri ore în şir. Nu-ți refuza plăcerea de a porni la apus la o plimbare cu barca pe apele de smarald care prind reflexii violet, iar liniștea se așterne peste întregul ținut… este un moment pe care nu-l vei uita niciodată.

De neratat din mini-vacanța în Delta Dunării este și un drum până la plajele sălbatice de la Sulina, orașul piraților. Dacă nu ai mai fost niciodată aici vei rămâne uimit de nisipul alb mai fin decât mătasea scăldat de ape în nuanțe de verde kaki.

Hotelul Gulliver Delta Resort 3* vine în sprijinul celor care doresc să-şi îndeplinească acest vis frumos şi oferă pentru orice pachet cu pensiune completă un bonus ce constă în servicii de masă all inclusive, totul începând de la doar 539 lei/persoană. Tot ce-ţi mai rămână de făcut este să te laşi în voia naturii şi să te bucuri de tot ce te înconjoară.

Last Minute Delta Pentru Toti Romanii

Gulliver Delta Resort 3*- de la 539 lei/persoana, 5 zile de cazare- BONUS all inclusive, transport cu autocarul, transferuri cu barca Murighiol-Uzlina. *Oferta valabila in limita locurilor disponibile pana la data de 31 mai 2016! Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, sau la office@gullivertours.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!