(P) Delta Dunării, ţinut unic în lume

De Unica.ro, pe
Dacă nu ai mai fost niciodată în Delta Dunării, ar trebui să o incluzi pe lista cu locuri de văzut măcar o dată... pe an. Un sejur pe aceste meleaguri unite te va face să revii aici ori decâte ori ți se face dor de peisajele armonioase pline de culoare. Biodiversitatea minunată ce caracterizează singura deltă din lume declarată rezervaţie a biosferei te impresionează cu sute de specii de păsări, mamifere, peşti, și de miile de specii de plante care te înconjoară la fiecare pas.

Delta Dunării la superlativ

Cel mai tânăr pământ românesc, Delta Dunării, intrată în Patrimoniul Mondial al UNESCO încă din anul 1991, este una dintre cele mai apreciate destinaţii de vacanţă atât pentru români, binecuvântaţi cu o astfel de minune unică a naturii, cât şi pentru străini, care vin să descopere şi să admire tot ce are de oferit acest colț de natură sălbatic.

Cea mai bine conservată deltă din Europa şi a treia ca importanță în lume, se mândreşte cu cea mai mare comunitate de pelicani din Europa, precum şi cu cea mai mare suprafaţă compactă de stufăriş din lume, pe care le poţi imortaliza în imagini artistice, pline de culoare, dominate de ape acoperite de nuferi multicolori şi salcii dese.

Delta Dunării, accesibilă tuturor românilor

Şederea în Delta Dunării va fi una cu adevărat deosebită şi datorită ofertelor cu care te întâmpină Gulliver Delta Resort, care fac ca această vacanţă minunată să fie accesibilă tuturor, prin ofertele speciale pentru toţi românii.

Relaxează-te pe o suprafaţă de 10.000 mp în mijlocul naturii, cu acces direct atât la braţul Sf. Gheorghe, cât şi la canalul Uzlina, şi bucură-te de pontoanele hotelului puse la dispoziţie pasionaţilor de pescuit, de piscina exterioară amplasată într-un cadru feeric şi de restaurantul unde te poţi delecta cu cele mai bune preparate pescăreşti.

De Geanina Ichim

Oferta speciala Delta Dunarii

Hotel Gulliver Delta Resort 3*- de la 599 lei/persoana, 3 nopti de cazare cu masa transport cu autocarul, transfer cu barca de la Murighiol la Uzlina, acces gratuit la piscina si la locul de joaca pentru copii. *Oferta speciala: bonus all-inclusive! Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021 794 75 07.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!