(P) Antalya, paradisul cu un ţărm de peste 600 km

De Unica.ro, pe
Antalya, oraşul de pe coasta Mediteranei, este considerat a fi capitala turismului internaţional turcesc, care atrage turiştii din toate colţurile lumii prin frumuseţile sale naturale şi prin gama imensă de activităţi, fie ele de zi sau de noapte...

Vechiul paradis turcesc

Antalya este un oraș renumit pentru istoria îndelungată şi tumultuoasă, care mai poate fi admirată încă în ruinele care se găsesc aici sau chiar și în clădirile deosebite. De altfel, istoria staţiunii merge atât de mult în trecut, încât o legendă spune că în secolul -I- Î.Hr., la descoperirea acestui ţinut, regele Attalos al II-lea le-a spus oamenilor săi că „acesta trebuie să fie Raiul”. În continuare, şi în ziua de astăzi, turiştii vin aici, atraşi de frumuseţile naturale şi de peisajele impresionante, cu punctul culminant ce constă în apusurile de soare, despre care se spune că ar fi printre cele mai frumoase din lume.

Plajele spectaculoase din Antalya

Oraşul din sudul Turciei, poziţionat splendid la poalele Munţilor Taurus, oferind panorame uluitoare, fie ele montane sau maritime, care îţi rămân veşnic întipărite în minte şi în suflet, te aşteaptă cu cele mai frumoase plaje care se întind pe un ţărm de circa 640 de km.

Olympos Beach, situată între Adrasan şi Kemer, este una dintre cele mai populare plaje din Antalya, care îţi va prezenta şi elemente istorice fascinante, ruinele impresionante care se găsesc în mijlocul unui cadru natural de un verde luxuriant. Viţa-de-vie sălbatică, pădurile de pini şi de smochini sălbatici, copacii de dafin şi florile de leandru care domină întregul peisaj, împreună cu plaja cu nisip fin auriu, te vor face să te simţi ca într-un adevărat paradis.

de Geanina Ichim

Sejur Antalya

Hotel Kleopatra Ada 4*- de la 268 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!