„Real time”, în dezbatere la Orange Online MeetUp

De Unica.ro pe

Pentru că timpul înseamnă bani pentru orice antreprenor, iar utilizatorii de internet au devenit tot mai exigenţi, Orange propune mediului online o nouă ediţie Online MeetUp…
  …despre real-time web şi accesul rapid la informaţii.

Astfel, pe 9 martie, consumatorii de internet au ocazia să participe la o nouă ediţie Online MeetUp, susţinută de această dată de specialistul David Carr, Digital Strategy Director, în cadrul agenţiei de comunicare britanice Chemistry Communications Group.
 
Acesta va supune dezbaterilor conceptul de „real time” şi va explica modul în care se pot eficientiza procesele de căutare în timp real pe internet („real time search”), relaţiile cu clienţii în timp real („real time customer service”), campaniile interactive în timp real („real time dialogue campaigns”), precum şi vânzările online în timp real („real time eCommerce”).   
    
Totodată, David Carr va descrie noile structuri de business dezvoltate pornind de la nevoia clienţilor de a acţiona în timp real pe internet.  
    
Ce au de câştigat companiile, care sunt riscurile şi provocările pe care le întâmpina şi ce modificări au loc în comportamentul de cumpărare al internauţilor sunt doar câteva întrebări care îşi vor afla răspunsul în cadrul acestei ediţii.  
    
Online MeetUp este un eveniment marca Orange şi este organizat sub forma unor sesiuni de dezbatere, conferiţe dedicate temelor de actualitate şi interes pentru mediul online românesc, susţinute de specialişti din domeniu.  
    
Dacă te interesează să participi la sesiune, poţi solicita o invitaţie pe blogul dedicat evenimentului, orange.ro/meetup.

Tot aici poţi afla informaţii despre invitaţii speciali şi despre prezentările din ediţiile trecute.  
    
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro