Ce vedem în weekend la TV

De TVmania pe

Ninge, ninge, ninge! Probabil acesta este ultimul weekend în care nu avem parte doar de filme de Crăciun, aşa că profităm de ocazie şi vă recomandăm cele mai…
bune pelicule de pe micul ecran din aceste trei zile dinaintea vacanţei de iarnă.

Vineri

Pantofii de balet, Prima, 20.30: În Londra anilor ’30, Pauline (Emma Watson), Petrova (Yasmin Paige), şi Posy Fossil (Lucy Boynton) sunt adoptate de excentricul professor Brown şi crescute ca surorile nepoatei acestuia, Sylvia (Emilia Fox). Când bărbatul dispare, Sylvia şi Nana (Victoria Wood), îngrijitoarea ei, trebuie să se ocupe de toată familia, iar viaţa lor suportă noi schimbări când, pentru a face rost de bani, Sylvia îşi închiriază o parte din locuinţă. În timp, fetele îşi dau seama care sunt speranţele lor cu privire la viaţa pe care o au.

Sâmbătă

Mici copii, Pro Cinema, 22.00: Sarah Pierce (Kate Winslet) este o casnică dintr-o suburbie din New York unde locuieşte împreună cu soţul ei, Richard (Gregg Edelman), şi fiica lor, Lucy (Sadie Goldstein). În fiecare zi, femeia îşi duce copila într-un parc din apropiere alături de alte trei vecine. Tot aici, Brad Adamson (Patrick Wilson) îşi aduce fiul, pe Aaron (Ty Simpkins), în timp ce soţia lui, Kathy (Jennifer Connelly), realizează filme documentare pentru televiziune. Atât Sarah cât şi Brad nu lucrează pentru a-şi termina studiile: ea doreşte să scrie o lucrare de doctorat în timp ce el se pregăteşte pentru examenul de barou. Nemulţumiţi de vieţile lor personale şi profesionale, cei doi leagă o relaţie, iniţial platonică, spre dezaprobul celor din jur.

Între timp, Larry (Noah Emmerich), un fost poliţist, este obsedat cu întoarcerea în cartier a lui Ronnie (Jackie Earle Haley), un bărbat abia ieşit din închisoare unde a petrecut doi ani pentru expunere indecentă în faţa unui minor. Pelicula este adaptarea romanului lui Tom Perrotta, care semnează şi scenariul. Film nominalizat la Oscar, Globurile de Aur, BAFTA şi Empire Awards.

Duminică:

O iubire ca-n poveşti, Acasă, 20.30: Filmul este o variantă modernă a basmului „Cenuşăreasa”. Eroina noastră nu e însă fata năpăstuită, cãreia îi este frică de mama vitregă. Ea e inteligentă, frumoasă şi nici nu aşteaptă să fie salvată de vreun prinţ atrăgător. Când se îndrăgosteşte de alesul ei (Dougray Scott), se întâmplă adesea să îi vină ea în ajutor. în rolul lui Danielle, Cenuşăreasa din povestea noastră, Drew Barrymore. Anjelica Huston este mama vitregă.

Mai multe recomandări şi un program TV complet găsiţi pe site-ul TVmania

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro