Cât costă Revelionul la restaurantele din Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu pe

Cu programe speciale, cabaret, tombole, concerte live şi festinuri îmbelşugate, oferta restaurantelor pentru noaptea de Revelion este extrem de tentantă dacă întâmpini Anul Nou în Bucureşti.
Dacă nu părăseşti Capitala în ultimul ceas din an, dar nici nu ai vrea să îl petreci la televizor, restaurantele din Capitală propun preţuri accesibile pentru petrecerile de Anul Nou şi reduceri dacă mergi cu mai mulţi prieteni.

Iată ce restaurante organizează petreceri de Revelion şi cât te costă o astfel de distracţie.

La Gondola

Situat pe malul Lacului Floreasca, restaurantul „La Gondola” te invită să petreci seara dintre ani într-un cadru elegant, de unde nu va lipsi desigur nici diverstismentul. Cei care vor anima atmosfera vor fi Alexandra Ungureanu şi Brad Vee Johnson de la Boney M, precum şi alţi invitaţi pe măsura lor.

Cu preparate inspirate din bucătăria italiană şi internaţională, preţul unui meniu este de 125 de euro. Foc de artificii la miezul nopţii.

Cosmopolitan Downtown Coffee

Un alt loc drăguţ care organizează petrecerea de Revelion este şi Cosmopolitan Downtown Coffee, din bulevardul Dacia, nr. 19.

Meniul conţine peparate greceşti (tzatziki, taramosalata), iar distracţia va fi în ton cu specificul locului – muzică live grecească cu trupa Acropolis Band. Dar vei putea dansa şi pe muzică internaţională, datorită dj-iului prezent.

Oferta restaurantului costă 350 de lei în salonul de la parter şi 450 de lei la etaj.

Restaurantul Tezaal

În zona Arcului de Triumf, şi restaurantul Tezaal îţi face o invitaţie de Revelion.
În toate cele trei saloane generoase de care dispune – Panoramic, Intim şi Cramă -, preţul meniului este de 300 de lei, cât despre distracţie, în toate saloanele aceasta va fi asigurată de dj-i.

Casa Oamenilor de Ştiinţă

Un loc rafinat pentru noaptea dintre ani, Casa Oamenilor de Ştiinţă te invită să petreci pe muzică diversă, mixuri de dj, dar te întâmpină şi cu alte surprize frumoase, printre care şi tortul.

Ca să petreci aici Anul Nou te costă 350 de lei.

Restaurant Sangria

Restaurantul Sangria îţi propune o petrecere incendiară, în stil cubanez, cu muzică si preparate culinare exotice, anunţă organizatorii.

Meniu mediteranean rafinat, distracţie marca Biu Marquetti, Trio Caribbean, Dj Steve şi desert Choco Maron, petrecerea de Revelion va fi una de neuitat. Oferta restaurantului costă 440 de lei.

Carul cu bere

Carul cu bere „La belle epoque” îţi propune o atmosferă regală în stil parizian şi o noapte pe masură: spectacol de cabaret, orchestra Mon Amour din Rusia, dansuri populare, numere de magie şi iluzionism, dar şi dj.
Pentru o noapte cu totul spectaculoasă plăteşti 450 de lei.

Află şi alte oferte ale restaurantelor la distracţia de Revelion.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2