Cât costă Revelionul în cluburile din Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu pe

Ultima petrecere din an nu are a face cu austeritatea, astfel că distracţia de Revelion în cluburile din Capitală ajunge să coste până la 1000 de euro…
… mai mult decât un sejur în Praga, să zicem.

Dacă anul trecut majoritatea ofertelor de Revelion nu depăşea în medie 500 de lei, anul acesta cluburile îţi propun ca Anul Nou să te găsească mai generos, dacă nu mai bogat.

Iată aşadar cu ce oferte te aşteaptă cluburile pentru Revelion 2011, dacă rămâi în oraş!

Club Bamboo

Bamboo şi Belaggio sunt de departe cele mai scumpe cluburi din Bucureşti care te invită la petreceri de cinci stele, după tarifele lansate.

Ca să îţi petreci noaptea dintre ani în Bamboo, nu îţi trebui decât puţin peste 750 de euro, acesta fiind doar preţul închirierii unei mese de opt persoane. La acest preţ mai adaugă 150 de lei, pentru intrare, mâncare şi băutură. Dacă preferi o masă la VIP-uri, un astfel de capriciu te costă 1000 de euro.

Belaggio

Nici în clubul de pe Ştefan cel Mare preţurile nu sunt tocmai de criză. Rezervarea unei mese în Belaggio costă între 400 şi 600 de euro, plus 130 de lei accesul în club. Oferta include şi bufetul suedez.

Palatul Ghika

Altă distracţie, dar şi alţi bani, Palatul Ghika te aşteaptă cu preţuri rezonabile la petrecerea de Revelion, cu mâncare şi băutură nelimitată, aşa cum spune anunţul, dar şi cu muzică bună. Ca să treci în acelaşi an 2011 pe acelaşi gen distracţie, plăteşti 270 de lei.

100 Crossroad

„Muzică, dans şi nebunie generală” este oferta clubului din Calea Moşilor care îţi deschide gratuit uşa de Anul Nou. Rezervarea unei mese pentru o gaşcă de 8 – 10 persoane costă 150 de lei aici, la care se adaugă preţul unei consumaţii mimine de 50 de lei înainte de ora 24.00 şi 30 de lei, după miezul nopţii.

Club Elements

În clubul Elements, îţi vei petrece noaptea dintre ani cu Smiley, DJ Wanda şi The Fabulous Flying Acrobats. Biletul la cele  trei concerte de senzaţie te costă 450 de lei, în preţ fiind include mâncarea şi băutura de pe masa de Revelion.

Iar dacă te grăbeşti să faci rezervarea astăzi, plăteşti 350 de lei.

Află şi alte oferte ale cluburilor din Bucureşti pentru petrecerea de Revelion 2011.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2