Cele mai bune oferte de vacanţă în Portugalia

De Nicoleta Galeteanu pe

Pentru cei care vor să mai schimbe aerul estic în această vară şi să navigheze spre vest, atunci Portugalia este destinaţia perfectă. Golfurile minunate, faimoasele castele…
… fermecătoarele hanuri tradiţionale pousadas, dar mai ales vinul de Porto te vor „ameţi” iremediabil, odată ce le descoperi.

Un alt motiv pentru care merită să îţi petreci vacanţa aici este că ţara lui Vasco da Gama nu „oferă” turiştilor nici aglomeraţia Franţei şi nici preţurile Angliei.

Deşi pachetele agenţiilor de turism nu mizează prea mult pe Portugalia, ofertele pe care le-am aflat nu sunt deloc de neglijat în concediul care urmează.

Lisabona, oraşul lui Ulise

Ofertele propuse de Christian Tour spre Lisabona beneficiază de reducere, iar tarifele pornesc de la 347 de euro pentru trei nopţi petrecute în Lisabona, cu bilet de avion şi mic dejun incluse.

Pentru un weekend în frumoasa capitală costă, vei plăti 368 sau 383 de euro, dacă alegi, de exemplu, hotelurile de trei stele Excelsior sau Nazareth.

La Estoril, în schimb, vei plăti cel mai mic preţ, adică undeva în jur de 350 euro.

Chilipir în Armacao de Pera

Dacă te numeri printre cei din urmă turişti ai verii, Paralela45 îţi propune o ofertă foarte bună pentru luna septembrie, când tarifele spre Portugalia scad nesperat de mult.

Valabilă pe 8 septembrie, poţi prinde ultima cursă charter spre Armacao de Pera, pentru un sejur de 7 nopţi cu doar 558 de euro.

Pachetul turistic se adresează unui grup de minim trei persoane, unităţile de cazare disponibile fiind apartamente de trei sau cinci persone, în hotelul La Senhora Da Rocha.

În preţ intră de asemenea micul dejun, transferurile aeroport – hotel. Armacao de Pera Armacao se mândreşte cu cea mai lungă plajă de nisip fin din Algarve, dar totuşi, pentru că ai tot timpul să vizitezi, dispui şi de asistenţa turistică.

Vacanţă în Costa do Estoril

Şi cei de la agenţia Maran Turism ne fac o ofertă de nerefuzat spre această destinaţie.

De exemplu, în perioada 28.09 – 05.10, un sejur de 7 nopţi te costă 391 euro, cu tot cu biletul de avion, la una din căsuţele de vacanţă din Costa do Estoril.

Pachetul se adresează unui grup de şase persoane, pensiunea dispunând de apartamente cu patru camere, la 420 de euro.

Estoril se află la 3 kilometri de Lisabona, aşa că pentru a ajunge aici închirierea unei maşini este necesară, care este însă destul de piperată.

Preţurile pentru închirierea unei maşini pornesc de la 238 de euro şi ajung la 330 de euro pe săptămână, în funcţie de marca autovehiculului.

Totuşi, Costa do Estoril este una dintre minunăţiile Portugaliei pe care merită să o vizitezi, fiind una dintre cele trei staţiuni ce fornează „triunghiul de aur” al Portugaliei – Estoril, Cascais, Sintra.

Relaxare de Colares

Pentru cei care se grăbesc să plece în vacanţă acum, pot profita şi de alte variante turistice la fel de convenabile. Pentru un sejur de 15 zile, în staţiunea Colares, foarte aproape de Plaja Praia das Marcas, plăteşti 118 de euro, fără transport şi nici mic dejun.

În această perioadă poţi găsi biletele de avion la preţuri între 164 de euro, la Lufthansa, şi 199 de euro la companiile Alitalia şi Austrian.

Circuitul Portugaliei

Cine doreşte un sejur mai cuprinzător şi să viziteze un pic mai mult din atracţiile Portugaliei, în luna august agenţia Ultramarin propune un circuit prin cele mai frumoase oraşe portugheze.

Cu plecare din 9.08 şi retur în 16.08, un astfel de circuit te costă 695 euro, în care ai prilejul să vizitezi Cabo Da Roca, Estoril, unde se află şi cel mai mare cazino din Europa, oraşul medieval Obidos, regiunea Minho, Avenida dos Aliados şi desigur, Lisabona.

Oferta include şi preţul biletului de avion.

Vezi şi ofertele de vacanţă pe Coasta de Azur.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro