Oferte ieftine pentru Carnavalul de la Veneţia 2011

De Nicoleta Galeteanu, pe

Carnavalul de la Veneţia reînsufleţeşte an de an celebra Piaţă San Marco, cu măştile şi costumele sale de epocă, cu parade şi spectacole impresionante.

Desfăşurată în perioada 26 februarie – 8 martie, ediţia din acest an a festivalului celebrează femeia şi eleganţa secolului 19, aşa că dacă nu ai ajuns până acum la Carnaval, anul acesta ai un motiv în plus să ajungi. Iar ca să te convingem definitiv, trebui să afli despre ofertele speciale ale agenţiilor, care sunt mult mai avantajoase decât anul trecut.

Iată cât te costă vacanţa la Carnavalul de la Veneţia 2011.

Ofertele de preţ ale agenţiilor de turism pornesc de la 300 de euro de persoană pentru un sejur de câteva zile, preţul oscilând însă, în funcţie de durata sejurului şi mijlocul de transport.

Astfel, dacă alegi să mergi cu autocarul, o săptămână în oraşul gondolelor te costă 299 euro la agenţia Interra Travel, dar sejurul nu presupune decât 3 nopţi în Veneţia, restul zilelor fiind petrecute în Viena şi Budapesta.

Tot aici găseşti şi sejururi mai scurte, de 4 zile şi transport cu avionul. De exemplu, pentru o vacanţă în perioada 6 – 9 martie, plăteşti 329 de euro (fără taxe incluse) şi include zborul, transferurile la şi de la aeroport şi ghidul turistic pe toată perioada vacanţei.

Dacă preferi varianta cu avionul, preţul este puţin mai mare, dar avantajul este evident. O vacanţă de 4 zile în timpul Carnavalului costă 339 euro de persoană la agenţia Paralela 45 sau la Elysse Turism, la care se adaugă însă şi taxele de aeroport – care pot ajunge până la 115 euro de persoană.

Şi compania aeriana Carpatair a lansat un pachet turistic pentru Carnavalul de la Veneţia 2011. Un sejur de 4 zile, cu bilet de avion tur-retur şi cazare la un hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus, costă începând de la 298 euro de persoană.

Varianta cu autocarul este însă mai avantajoasă la agenţia Queen Travel, unde, pentru 7 zile plăteşti 295 de euro de persoană, chiar dacă jumătate din sejur îl petreci la Budapesta şi Viena. Pachetul asigură cazare la hoteluri de trei stele şi mic dejunul.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!