Crăciun: oferte last minute în Europa

De Nicoleta Galeteanu, pe

Dacă nu ţi-ai rezervat încă vacanţa de Crăciun, planurile pe sută de metri sunt mai mult decât avantajoase în acest caz, când ofertele last minute sunt extrem de atrăgătoare.
Ca să vezi Praga de Crăciun agenţiile îţi propun sejururi de 6 zile chiar şi la 260 euro, iar la Sharm el Sheikh plăteşti puţin peste 500 de euro pentru 7 zile călduroase de sărbători.

Iată mai jos câteva oferte last minute de care poţi profita dacă nu ţi-ai făcut planuri de Crăciun.

Crăciun în Viena

Capitala Austriei este mai primitoare ca niciodată în această perioadă, agenţiile dispunând de oferte speciale începând şi de la 150 de euro.

Dacă te grăbeşti să faci o rezervare, mai poţi găsi pachete şi la 147 de euro, pentru un sejur individual de de 5 zile, ce-i drept fără transport inclus. În schimb, ai mic-dejunul inclus la un hotel de trei stele. Oferta este valabilă la Cardinal Travel în perioada 12 – 29 decembrie 2010.

Însă, cum biletele de avion pot fi destul de scumpe în această perioadă, o variantă nemaipomenită este sejurul cu autocarul.  La Christian Tour, de exemplu, preţurile la sejururile cu autocarul încep de la 200 de euro şi nu depăşesc 300 de euro, iar toate ofertele includ mic-dejun şi hoteluri de trei-patru stele.

Crăciun în Praga

Pentru cei care nu s-au hotărât ce destinaţie să aleagă, un tur prin capitalele europene este biletul câştigător, având în vedere preţul lui. Un circuit de Crăciun de 7 zile prin Budapesta, Bratislava, Praga şi Viena, nu te costă mai mult de 300 de euro, iar oferta Aquarius Travel include cazarea, mic-dejunul, concertele şi alte distracţii. În plus dispui şi de reduceri pentru cei mici.

În schimb, agenţia Office Travel îţi propune vacanţa la Praga cu avionul. Cinci zile de tur panoramic, 4 nopţi de cazare şi mic dejun la un hotel de trei stele, transferuri asigurate şi cina festivă de Crăciun pentru 330 euro este o ofertă nemaipomenită.

Crăciun în Amsterdam

Capitala olandeză nu este deloc inaccesibilă celor care au mai puţini bani de cheltuit de sărbători. Dacă îţi doreşti să petreci patru zile de Crăciun în Amsterdam, agenţia Dacris Travel îţi propune transport cu avionul, taxe de aeroport incluse, cazare la patru stele (NH City Centre Hotel Amsterdam) şi mic dejun, întregul pachet la 340 de euro. Oferta este valabilă în perioada 24 – 27 decembrie.

Dar găseşti oferte şi mai ieftine, începând de la 325 de euro, pentru o vacanţă de 5 zile, cu avion şi mic dejun inclus (agenţia Total Reisen & Jagd).

Crăciun în Egipt

Pentru Sharm el Sheikh, ofertele de Crăciun pornesc de la 542 de euro pentru un sejur de o săptămână, cu avion inclus, cazare la un hotel de patru stele (Pasadena) şi servicii all inclusive. Oferta este valabilă pentru perioada 20 – 27 decembrie la Cardinal travel.

Vezi care sunt cele mai bune oferte de schi în ţară şi străinătate.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!