Oferte bune la cel mai aşteptat târg de turism al anului!

De Unica.ro, pe
Joi începe ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României, ce se va desfăşura în perioada 12-15 martie 2015, în cadrul centrului expoziţional Romexpo, unde puteţi achiziţiona pachete turistice la preţuri avantajoase, cu reduceri de până la 30%.

Agenţia Genius Travel îi aşteaptă pe iubitorii de călătorii cu numeroase oferte de vacanţă: de la city break-uri, sejururi exotice, circuite, până la reduceri substanţiale, de până la 30 %, plus o mulţime de surprize. De asemenea, Genius Travel vine în atenţia publicului, cu trei produse noi: charter cu autocarul pentru insula Thassos, charter cu avionul pentru Antalya şi programul „Delta Dunării pentru toţi”, care se doreşte a fi „vedeta” târgului.

Târgul este deschis de joi până sâmbătă de la 10:00- 18:00 şi duminică de la 10:00- 16:00, timp în care puteţi descoperi cele mai bune oferte ale agenţiei Genius Travel, către destinaţii interne şi externe.

Turiştii pot achizitiona şi pachete de vacanţă pentru mini sejurul de Paşte, de la vacanţe aproape de casă, pe Valea Prahovei, la chartere în Grecia, Turcia, Cipru, până la sejururi către destinaţii exotice precum Dubai, Mexic sau pe insula Madeira. Programul „Delta Dunării pentru toţi” este unic în România. Astfel, Genius Travel promovează Delta Dunării şi totodată aduce această destinaţie pe harta celor mai dorite locuri de vacanţă. Pentru două nopţi de cazare cu pensiune completă, la hotelul de 3* Genius Delta Resort, preţurile pornesc de la 349 de lei/persoană. Mai multe detalii aflăm de la Bogdan Ştefan, managerul agenţiei.

Reporter: Ce oferte aţi pregătit pentru turişti, în cadrul Târgului de Turism?

Bogdan Ştefan: Pentru Paşte 2015 turiştii Genius Travel au la dispoziţie o multitudine de variante. Pentru cei care preferă transportul cu maşina proprie, le propunem o vacanţă liniştită aproape de casa, pe Valea Prahovei, o minivacanţă all inclusive la tarife foarte mici pe litoralul bulgăresc sau daca au mai multe zile libere le recomandăm o escapadă în Halkidiki.

Pentru cei care preferă avionul am pregătit pachete charter pentru Creta, Rhodos, Antalya şi Cipru. Tarifele sunt foarte avantajoase şi încep de la 290 euro/persoană/7 nopţi/all inclusive pentru un hotel de cinci stele din Antalya. Şi, pentru că anul acesta Paştele este mai devreme, am pregătit mai multe pachete speciale în destinaţii exotice: insula Madeira, Republica Dominicană, Mexic şi Dubai. Tarifele încep de la 899 euro/persoană/6 nopţi/demipesniune, tarif valabil pentru un hotel de 4* în insula Madeira.

Oferta pentru pachetele de vară este extrem de bogată în destinaţii de vacanţă. De la destinaţiile clasice pentru plajă, preferatele românilor în fiecare an – Grecia, Turcia şi Bulgaria – destinaţii de tip city break, destinaţii mai puţin căutate, dar cel puţin la fel de interesante cum ar fi coasta de Azur, coasta Amalfi sau Croaţia, până la destinaţiile de lux: insulele Maldive, Thailanda, Rep. Dominicană, Mexic sau Cuba. Şi bineînţeles produsul unic ”Delta Dunării pentru toţi”.

Reporter: Care sunt cele mai ieftine şi cel mai vândute vacanţe?

Bogdan Ştefan: Genius Travel propune turiştilor numeroase oferte speciale cum sunt oferte last minute şi oferte early booking. Ofertele last minute sunt acele oferte care apar cu puţin timp înaintea plecării şi au preţuri de până la 50% mai mici. Ofertele early booking apar cu cel puţin câteva luni înainte de începerea vacanţei şi constau în reduceri de până la 35%, astfel turiştii având avantajul de a-şi planifica bugetul şi vacanţa.

Reporter: Cu ce se diferenţiază produsele şi pachetele Genius Travel faţă de ale celorlalte agenţii de pe piaţă?

Bogdan Ştefan: Datorită dezvoltării accelerate a internetului turiştii au la dispoziţie surse practic nelimitate de informare, fiind de multe ori mai în temă despre destinaţia sau chiar hotelul unde vor să meargă decât multe agenţii de turism. Consumatorul de turism este din ce în ce mai educat şi ca atare este şi mai greu de multumit. În acest context noi am selectat pe de o parte, cu foarte multă atenţie destinaţiile şi mai ales hotelurile după criterii bine stabilite, iar pe de altă parte toţi agenţii nostri beneficiază de traininguri specializate. Am reusit, astfel să răspundem prompt şi eficient tuturor solicitărilor din partea clienţilor şi să fim tot timpul cu un pas în faţa concurenţei.

Reporter: Ce estimări aveţi pentru anul 2015?

Bogdan Ştefan: Pentru anul 2015 estimăm o creştere a cifrei de afaceri de 50%, până la nivelul de 4,8 milioane de euro. Cea mai mare, estimăm că va veni dintr-o creştere naturală a agenţiei dar mizăm şi pe o creştere a pieţei de 10%. Până acum, zic eu, Agenţia Genius Travel a avut un ritm bun de creştere. Ea a fost înfiinţată în anul 2008 de către mine şi de partenerul meu. În 2014 Genius Travel a gestionat peste 15 000 de turişti, a realizat o cifră de afaceri de 3,2 milioane de euro şi se bucură de susţinerea a mai mult de 150 000 de fani pe facebook, şi peste 2 milioane de vizitatori pe site. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără echipa Genius Travel – 21 de tineri uniţi şi energici, care au înţeles că în centrul oricărei acţiuni se află turistul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!