O femeie s-a otrăvit confundând aloe vera cu o plantă toxică

De Adina Radu pe
Un vlogger din China era să moară după ce a mâncat accidental o plantă toxică în direct pe o rețea socială. Femeia a crezut că mănâncă o frunză de aloe

.

Femeia de 26 ani este cunoscută pe rețelele sociale sub numele de Zhang. Aceasta a început un video în direct numit “Festin cu aloe vera” pentru a promova consumul de aloe vera în stare crudă.

Zhang apare în clip ținând două frunze mari ce par a fi de aloe vera

La începutul clipului, Zhang mănâncă o bucată de frunză și spune că delicioasă. Nu a durat mult și femeia și-a dat seama că ceva nu este în regulă. Frunza era extrem de amară. Zhang a întrerupt filmarea.

Conform unui ziar local, Zhang a început să prezinte bășici și înroșirea pielii. Gura i-a amorțit și a simți arsuri pe gât. Aceasta a mersi direct la spital unde i s-au făcut spălături gastrice. Femeia este în stare stabilă.

Planta pe care a ingerat-o nu era aloe vera, ci Agava Americana, o plantă orginală din Mexic ce seamănă cu aloe vera, dar este extrem de toxică. Planta conține diverși compuși toxici pentru organismul uman.

Aloe vera este o plantă care se poate consuma, dar are efect laxativ în cantități mari. Din agava americana se prepară mezcal și tequila.

Sursa foto captură Youtube

Citește și Cum ne îngrijim pielea cu Aloe vera

Citește și Elixirul miraculos cu aloe vera al Părintelui Romano Zago

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro